سلام من اصلا حوصله خودمم ندارم نه دوست دارم خونه کسی برم نه کسی بیاد خونه م قبلا خیلی به میهمان احترام میذاشتم و در خونه م به روی همه باز بود ولی دیگه خسته شدم میومدن خونه م ولی من که میرفتم هیچ کس دعوتم نمیکرد خودمم میرفتم احترام نمیذاشتن بگید چیکار کنم اگر بگم داریم میریم سفر میگن کلید خونه تو بذار برامون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار عید که کرونا بود زنگ زدن که ما میآییم من گفتم آخه تو این کرونا خودم جایی نمیرم که بچه م مری ...
اسی خیلی حرص خوردم از دستت .
مث خودش رک باش
برا کسی ارزش قائل باش ک اندازه یه ارزن برات ارزش قائل باشه....
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
وا مگه کاروانسراست؟ شمارشونو پخش کن بین ما خودمون جوابشون رو بدیم
الهی جیگرت برم که اینقدر مهربونیت خودم گفتم گوشیم رو خاموش کنم به شوهرم بگم اگر زنگ زدند بگه من خونه بابام خانمم هم رفته کوه گوشیش شارژ برقی نداره یه شماره هم به عنوان لیدر تیم بدم بگه این شماره رییس گروهه بعد به دوستانم بگم بگه من باهاشون نیستم اومدم شهر خرید کنم رفتم اگر آنتن بود زنگ میزنم
چیکار کنیم دیگه تقصیر خانواده م هست که نه گفتن رو یادمون ندادن تا نه میگفتیم متهم به بی احترامی میش ...
خیلی پرررویه طرف ......خودش یی احترامی کنه مخم نیست دیگران همه باید نوکر و چاکرش باشن
حیف گیر من نیافتاده
یه عدد حاضر جواب بی اعصابم ....
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed