2777
2789
عنوان

چطوری میهمان رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 131 پست

یادمه تو ابتدایی یه معلم پرورشی داشتیم فقط نه گفتن رو یادمون میداد

واقعا اگه زنده است خدا پشت و پناهش باشه

اگه مرده نور به قبرش بباره

اسی شما قدرت نه گفتن رو ندارید 

مشکل خاصی نیست همین رو روش کار کنی نصف بیشتر مشکلاتت حل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار چند سال پیش می‌خواستیم بریم خونه داییم گفت ما داریم میریم سفر من میخواستم یک شب بمونم بعد ...

خب تو هم دقيقا جمله خودشو به خودش تحويل بده بگو شوهرم كليد دست باباشم نميده هم نميتونه چيزى بگه هم جواب خودش رو گفتى 

خودمم همین فکر رو کردم ولی بعد به خودم میگم گناه دارن اینهمه راه بیان کلید نباشه

بگو خوشم نمیاد نباشم کسی بیاد خونم شما میایید مارا ببینید یا خانه ما را بزارید هر وقت برگشتم دعوتتون میکنم تشریف بیارید 

بگو خوشم نمیاد نباشم کسی بیاد خونم شما میایید مارا ببینید یا خانه ما را بزارید هر وقت برگشتم دعوتتون ...

اونها شهر دیگه اند میان شیراز برا تفریح یا دکتر میان خونه من به خدا گاهی تا یک ماهم من  مهمون داشتم اون می‌ره اون یکی میاد خسته شدم دیگه