2777
2789
عنوان

چطوری میهمان رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 131 پست
اونها شهر دیگه اند میان شیراز برا تفریح یا دکتر میان خونه من به خدا گاهی تا یک ماهم من  مهمون د ...

بگو یبار با خودت کنار بیا باید بگی رودربایسی را بزار کنار بگو راستش را بخواید دوست ندارم خانه ام راخالی به کسی تحویل بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که نمیخوای کسی رو ناراحت نکنی ولی یادت باشه بخاطر ناراحت نکردن کسی خدارو ناراحت نکنی،منظورم اینه که دروغ نگو..به داییت پیام بده بگو شرایط ندارم.یا متاسفانه نمیتونم در خدمتتون باشم.پیام راحت تره عکس العمل طرفت رو نمیبینی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بگو یبار با خودت کنار بیا باید بگی رودربایسی را بزار کنار بگو راستش را بخواید دوست ندارم خانه ام راخ ...

یه بار عید که کرونا بود زنگ زدن که ما می‌آییم من گفتم آخه تو این کرونا خودم جایی نمی‌رم که بچه م مریض نشه شما میخواهید همه جا بگردید بیایید همین داییم کلی قشقرق به پا کرد

کرونا دیگه اثر نداره تازه اوج کرونا هم بود میومدن

بگو مریضیم.یا تایم مناسب بگو که زیاد از رفتوامد خوشم نمیاد و دوستم ندارم کلید خونمو دراختیار کسی بذارم.بعد دهن به دهن میچرخه حرفت به گوش اونام میرسه