2777
2789
عنوان

برا چی مردم زل میزنن به بقیه

185 بازدید | 29 پست

خانما من ۲۲سالمه 

زیبایی آنچنانی و چشمگیری ندارم 

معمولیم مثه همه دخترا 

پوششم، آرایشم در حد رز و صدافتاب رنگیه، موهام زیاد بیرون نیست 

ولی نمیدونم چرا جاهایی که آدم هست بهم زل میزنن ، بد نگاه میکنن

اعصابم خورد میشه

من خودم یکم اضطراب اجتماعی دارم ، از بچگی اینطوری بودم ، اونموقع نسبت به همینام یکم اضافه وزن داشتم و درشت تر بودم ، همین باعث شد از طرف دوستام و خانواده و.... مسخره بشم 

الان نسبت به اونموقع خیلییی بهتر شدم ، درسته هنوز اصافه وزن دارم ولی مثله اونموقع ادیت کننده نیست و تقریبا زیاد برلم مهم نیست ،

ولی هرجا میرم نمیدونم چرا بهم زل میزنن ، بهم زل میزنن

تو اتوبوس، دانشگاه ، عابر پیاده ، مهمونی و..... 

یکم اضطراب اجتناعی دارم و اعتناد بنفسم پایینه  که همینا باعث میشه حالت چهره و راه رفتنم یه طوری باشه که انگار معمولی نیست 

همش خودمو یه آدم بدبخت و بی ارزش تصور می‌کنم می‌کنم مثه بقیه نیستم ، و این حس همیشه باهامه 

من اذیت میشم واقعا

بعد جالبه خانما بدتر نگاه میکنن و زل میزنن ، بد نگاه میکننا

طوری که به خودم شک میکنم میگم خدایا نکنه من یه جایی یکیو زدم کشتم یا مال مردمو کشیدم بالا😐

الان یه تاپیک دیدم فهمیدم ، این مشکل انگار برای بقیه هم هست 

تروخدا بگید ، برا شمام پیش میاد ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عکستو بزار ببینم 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

عکس بده ما هم ببینیم زل بزنیم

نینی سایتی نبودی اگه نمیگفتی

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یه دلیل دیگه ام داره میگم منو نخورید

خانمهای زیادی بی حجاب به کسایی که بی حجاب نمیگردن بد نگاه میکنن و زل میزنن طوریکه انگار ارث باباشونو طلب دارن

رو بدی دوسدارن لباستو از تنت بکنن از نفرت و عقده

شاید کسایی که میگی از این دسته هستن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مطمعنی زل میزنن عزیزم؟؟

خب تو نگاهشون نکن ک متوجه نگاهشون نشی

چون اضطراب اجتماعی داری و خودت نگاه میکنی متوجه نگاه اونا میشی

من خودم ایقد حواسم ب کارا و فکرای خودمه ک کم پیش میاد متوجه بشم و تازه مثلا کسی ک همراهمه میگه مثلا اون آقا و ... زل زده بودن بهت

ی دوست هم دارم هر بار میریم بیرون تک تک آدما رو نگاه میکنه و میگ چرا نگام میکنن، میگم خب وقتی کانکت چشمی میگیری مشخصه نگاه میکنن اوناام 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یه دلیل دیگه ام داره میگم منو نخوریدخانمهای زیادی بی حجاب به کسایی که بی حجاب نمیگردن بد نگاه میکنن ...

اخه من با حجاب نیستم 

موهام بیرونه 

مانتو شومیزی میپوشم 

مطمعنی زل میزنن عزیزم؟؟خب تو نگاهشون نکن ک متوجه نگاهشون نشیچون اضطراب اجتماعی داری و خودت نگاه میکن ...

نه باور کن من مستقیم نگاهدمیکنم ولی وقتی از کنارم رد میشن قشنگ سرشونو میگردونن سمتم 

یا مثلا بارها شده سرم پایین بوده تو گوشی بلند کردم دیدم ۱۰جفت چشم ترسناک زل زده یهم

به چشم اونا دلنشینی یا جذابی یا آرایش غلیظ داری

یا دیدنی هستی دیگه 😀😃😄

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار