2777
2789

من کلا دو تا هدف مهم تو زندگیم داشتم 

یکیش نتیجه داد 

منظورم از هدف یه چیز سخته که ازش ناامید شدی 

یکیش کاهش وزن بود که چند بار رژیم ناموفق داشتم که بالاخره اخرین رژیمم جواب داد و تو یک سال 27 کیلو کم کردم 

اما هدف دوم که چندین بار هم براش تلاش کردم و به نتیجه نرسیدم پیدا کردن شغله 

خیلی کارا هم کردم الان طولانی میشه اگه بگم پدر و مادرم هم سر خرجی که بهم میدن کلی سرم منت میزارن این پیشتر حالم رو بد میکنه 

ناامید میشم ولی من سر کاهش وزن هم خیلی ناامید بودم وقتی تونستم اون همه وزن رو کم کنم و الان لاغریم رو میبینم احتمالا یه روز شاغل شدنم رو هم ببینم ولی نمی دونم اون روز کیه؟ 

خدا کنه به هدف دومم هم برسم 

۳ هدف اصلش دارم 

۱ تیزهوشان قبول بشن که توی ششم شدم

۲ مهاجرت کنم

۳ نویسنده معروف بشم

ایشالله خدا توی اون دو تای اخر کمک کنه یکم😶😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.