2777
2789
عنوان

چطوری میهمان رو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم همین فکر رو کردم ولی بعد به خودم میگم گناه دارن اینهمه راه بیان کلید نباشه

بیان پشت در بسته بدتره، اگر بدونن کلید نیس نمیان

شما یه شهر دیگه این؟

عاطی صدام می زنن
من یه بار چند سال پیش می‌خواستیم بریم خونه داییم گفت ما داریم میریم سفر من میخواستم یک شب بمونم بعد ...

توهم بهشون بگوشماهاکه کلیدخونه به باباتون هم نمیدیدچطورتوقع داریدمندکلیدخونم پیشتون بزارم؟

چه بگویم

خب احتمالا دارن تلافی میکنن ومیخان متوجه شی درخواستت درست نبوده ،ولی رک مثل خودشون بگید ما کلید دست ...

نه اونها عادت کردن به پررویی منم چون قبلا کلید بهشون داده بودم توقع همین رو ازشون داشتم ولی اونها ندادند منم دیگه از تلافی نیست ولی واقعا خسته شدم و طبق تجربه فهمیدم مردم مثل من نیستن که به خودشون سختی بدن برا من

خودت خونه باشی مهمون بیاد ی چیزی ولی اینکه بدون میزبان بری خونه  کسی و فک کنی هتله خیلی زشته 

رک بهشون بگو دوس ندارم وقتی خودم خونه نیستم کسی بیاد خونه م حتی اگه قهر کنن بذار بار اول و آخرشون باشه بگو خودم خونه باشم قدمتون رو چشم ولی دوس ندارم کلید بدم 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
هیچ راهی نداره جز اینکه شهر محل زندگیت عوض کنی.. یعنی پدر کسی که مشهد و شمال و شیراز خونه داره رو د ...

دقیقا به خدا بیچاره شدم حتی یه بار همسایه م هم به شوهرم گفته بود خدا به خانما صبر بده ما می‌بینیم در واحد شما همیشه پر کفشه