الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیسی و نازکی پوست داره و 24 ساله داره سر نماز، کربلا، مشهد، هرجا که بگی زار میزنه و التماس میکنه و نمیگم واقعی نیستن اما من دلم براش میسوزه که اماما دوسش ندارن همچنین خدا
حالا عاقبتش؟؟؟
ازدواج نکرد، ب لذت چه دار شدنو نچشید، تنه شنید، چشاش ضعیف شد، زشت شد، هنوزم التماس میکنه
خیلی این آقا مهربونه..خیلی...چندشب پیش قبل خواب بهش گفتم آقا دلم برای بین الحرمینت تنگ شده...میشه امشب توخواب منوببری همونجا....همون شب خواب دیدم وسط بین الحرمینم ونمیدونم اول زیارت امام حسین برم یااقا ابالفضل....حتی یه لحظم بهش شک نکن وازته دلت ازش بخواه.به صلاحت باشه بی تردید میده
من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم