2777
2789

من

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از امام علی خیلی حاجت گرفم

میشه بپرسم چجوری متوسل میشین؟مثلا نمازی دعایی نذری چیزی؟

و اگر امکانش هست میتونید بگید در چه مورد بوده حاجتتون؟

زود حاجت گرفتید یا دیر؟زمان دادید واسه گرفتن حاجتتون؟

من دلم واسه ابجیم میسوزه

پیسی و نازکی پوست داره و 24 ساله داره سر نماز، کربلا، مشهد، هرجا که بگی زار میزنه و التماس میکنه و نمیگم واقعی نیستن اما من دلم براش میسوزه که اماما دوسش ندارن همچنین خدا

حالا عاقبتش؟؟؟ 

ازدواج نکرد، ب لذت چه دار شدنو نچشید، تنه شنید، چشاش ضعیف شد، زشت شد، هنوزم التماس میکنه

هعیییی

خیلی این آقا مهربونه..خیلی...چندشب پیش قبل خواب بهش گفتم آقا دلم برای بین الحرمینت تنگ شده...میشه امشب توخواب منوببری همونجا....همون شب خواب دیدم وسط بین الحرمینم ونمیدونم اول زیارت امام حسین برم یااقا ابالفضل....حتی یه لحظم بهش شک نکن وازته دلت ازش بخواه.به صلاحت باشه بی تردید میده

همه امام ها و پیامبران باید دوست داشت این چه سوالیهولی برای توسل خود خدا گفته هر چقدر گناهکار باشی م ...

من اون حس نزدیکی رو به خدا ندارم

وقتی دعا میکنم وقتی باهاش صحبت میکنم هیچ حسی نمی‌گیرم

احساس میکنم خیلی ازش دورم

من از امام علی خیلی حاجت گرفم

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم