2777
2789

شوهرم مهمون نواز نیست حتی نمیخوام خانوادم بیان چون میبینم حتی دلش نمیره یه نوشابه یادلستربخره حالادخترخالم گفته میایم راه دورن میان یه شب بمونن برن قبلایه باردخترخالموپیچوندم حالانمیدونم چطوری بپیچونم هم عذاب وجدان میگیرم هم شوهرم بهونهدمیاره ازشوهرش خوشم نمیاددرحالیکه شوهرش خیلی ادم خوبیه ازیه طرفم خودمم چندان راضی نیستم بااین اخلاقای شوهرم وهم اینکه اتاق خوابمون خیلی کوچیکه تخت کلاگرفته اتاق خوابو خودمون بعدبچه دارشدن توپذیرایی میخوابیم چیکارکنم ایندقعه بهونه بیارم ممکنه بینمون دلخوری پیش بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه بیاری احتمال دلخوری بینتون زیاده بهتره که یجوری مهمان داری کنی 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

چی بگم والا 

ببین شوهرتو چطوری میتونی به اصطلاح سرشو شیره بمالید که یه روز کوتاه بیاد 

در غیر این صورت خیلی سخته چون خودم دیدم که وقتی مهمون میاد و شوهرم با اخم میشینه چقدر تو عذاب هستم 

نهایتا به دختر خاله ات بگو مریض شدیم و تب داریم .چون دیگه چاره ای نیست