2777
2789
عنوان

دیدار مادر و پسرخوندم بعد از ۱۰ سال☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 83 پست
ههههه حالا که تو گفتی من ۱۸ سالمه☺️😂

نه جدا ۱۸یا ۱۵

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
نه جدا ۱۸یا ۱۵

۱۵ هستم😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ هستم😂

اما دوست دارم ❤️

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
تا ۱۳سالگی  دوستم🙂 ایا مشخص نیست که دوست ندارم بدگویی مادر شوهر و پدر شوهرمو بکنم؟ وگرنه عم ...

چه قدر خوب و با اصالتی عزیزم. خدا بچه هاتون را حفظ کنه

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
اما دوست دارم ❤️

عزیزم اعتراف کن عاشقمی کشش نده😂

منم دوست دارم . احساس میکنم بچه خوبی هستی☺️😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

😐 یعنی مرده بچه رو به زنش نداده بچه رو از مادرش دور کرده بعد شما با همچین مردی ازدواج کردی؟ عجب!

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چه قدر خوب و با اصالتی عزیزم. خدا بچه هاتون را حفظ کنه

نظر لطفته عزیزم

عزیزم اعتراف کن عاشقمی کشش نده😂 منم دوست دارم . احساس میکنم بچه خوبی هستی☺️😂

عاشقتم

عاشقتم

🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍میدونستم🥺🥺🥺😂😂

😐 یعنی مرده بچه رو به زنش نداده بچه رو از مادرش دور کرده بعد شما با همچین مردی ازدواج کردی؟ عجب!

بله🙂اشکالش چیه وقتی که این ازدواج منجر به دیدار این مادرو پسر شد 

منم آبجیم فوت شد خواهر زاده ام رو نذاشت پدرش دیگه  ببینیم الان نوزده سال میشه در حالی که بچه ها ...

الهی بگردم ایشالا به زودی زود لبینین بچه هاشو 💔❤️

بله🙂اشکالش چیه وقتی که این ازدواج منجر به دیدار این مادرو پسر شد 

خب به هر حال ازدواج با همچین مردی واقعا عجیبه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍میدونستم🥺🥺🥺😂😂

😄😄😄

عزیزم خدا خیرتون بده 

ارتباط مادر و پسر به همین جا ختم میشه یا دائمیه؟دلم به حال اون طفلک سوخت

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚