2777
2789
عنوان

دیدار مادر و پسرخوندم بعد از ۱۰ سال☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 83 پست
خودتم بچه داری؟

اره دارم یه دختر سه ساله الان مادرشم دوتا دختر کوچلو داره یه نوزادو یه سه سالو نیمه 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
کاش میشد فیلمشو بذارم هربار نگاه میکنم گریه میکنم 

میفهمم و با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم استارتر عزیز

چون پدر و مادر من هم از هم جدا شده بودن و من تا وقتی که دیگه خیلی دیر شده بود پدرم رو ندیدم🥲❤🌿

واقعا خدا خیرت بده❤🌱🤌🏻

کاری که تو با زندگیشون کردی خیلی بزرگتر از چیزی بود که فکرشو بکنی، خدا خودش نگهدار قلب بزرگ و مهربونت باشه عزیزدلم❤🌱🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون هستن، که شما پنج سااال برای راضی کردنشون تلاش کردی، خواهرانه میگم کار شما که اجر دنیوی و اخرو ...

راستش همسرم از خداش بود اما حقیقت اینه که ما و مادرش تهران زندگی میکنیم پسرم بخاطر وابستگی عاطفیش به مادر بزرگش پیششون یه شهر خیلی دور که نام نمیبرم زندگی میکنه ۹۰۰ کیلومتر فاصله مونه خانواده همسرم میگفتن سنش کمه از درس خوندن میوفته اگه بزرگتر باشه حداقل دلش تنگ شد خودشم میتونه بیاد 

اما من نظرم این بود که کودکیشو که ندیده حداقل نوجونیشو ببینه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
میفهمم و با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم استارتر عزیز چون پدر و مادر من هم از هم جدا شده بودن و ...

😭الان باید برای توام گریه کنم آیا؟

جیگرم میسوزه بخدا 

خدا بهت آرامش بده عزیزم 

اگه کاری داشتی بهم بگو

نمیشه اینجوری گفت اما دلیل واقعیشون رو نمیدونم فقط به من گفتن برا اینکه هوایی نشه نتونه درس بخونه&nb ...

شما خودت مادری؟

چجوری نمیشه گفت؟

بچه سه ساله طفلی چه کشیده 

صدای یه بچه تو گوشم پیچید!! میگه مامان مامان

ولی مامان نیست تا ۱۱ سالگی 

خیلی قلبم به درد اومد 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
شما خودت مادری؟ چجوری نمیشه گفت؟ بچه سه ساله طفلی چه کشیده  صدای یه بچه تو گوشم پیچید!! میگه ...

تا ۱۳سالگی 

دوستم🙂

ایا مشخص نیست که دوست ندارم بدگویی مادر شوهر و پدر شوهرمو بکنم؟

وگرنه عمق ماجرا خیلی خوب میدونم 

فقط دلم نمیخواد پشتشون حرف بزنم اونا با تمام اشتباهاتشون خانواده منن الان 

حتی اگه خودمم ازشون دلخور باشم بازم پدر و مادر همسرم (رفیق راهم) هستن 

موضوع اینه 

❤️ درک میکنم ناراحتیتو

چجوری راضی شدن

نگم بهتره عزیزم 

مهم اینه شدن و خدارو بابتش خیییییییییییلی شکر میکنم 

سبک شدم انگار 

تا ۱۳سالگی  دوستم🙂 ایا مشخص نیست که دوست ندارم بدگویی مادر شوهر و پدر شوهرمو بکنم؟ وگرنه عم ...

ببخشید تند صحبت کردم😔💔

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نمیشه اینجوری گفت اما دلیل واقعیشون رو نمیدونم فقط به من گفتن برا اینکه هوایی نشه نتونه درس بخونه&nb ...

کی گفته ی مادر نمیتونه بچش ببینه بعد جدایی اون میتونسته و شوهرتم نمیتونه جلوش بگیره و هیچ کس دیگه ای من نمی‌فهمم دیگه تلاش برای رسیدن داره مگه واقعا درک نمیکنم

کی گفته ی مادر نمیتونه بچش ببینه بعد جدایی اون میتونسته و شوهرتم نمیتونه جلوش بگیره و هیچ کس دیگه ای ...

بله داره 

وقتی ۹۰۰ کیلومتر فاصله داشته باشن مادرو پسرش و هیچ نامو نشانی ازشون نداشته و هیچ پشتبانی برای شکایت نداشته که البته وقتی ادرس نداری خیلی سخت میشه و اینکه تنها نشونه ای که مادرش پیدا کرد پیج من بود خب از من پنج سال خواهش میکرد اما همه چیز دست من نبود که سریع بگم بفرما.

ایشالا برا کسی پیش نیاد اما موردای اینجوری خیلی زیاده گاهیم بدتر طرف مادشو تو پیری ملاقات میکنه 

این که چیزی نیست

ببخشید تند صحبت کردم😔💔

میفهمم عزیزم الان چت مادرشو لحظه ای که توراه بودیم و بعداز برگشتمون میذارم ببین 

کی گفته ی مادر نمیتونه بچش ببینه بعد جدایی اون میتونسته و شوهرتم نمیتونه جلوش بگیره و هیچ کس دیگه ای ...

شما اگه فکر میکنید دارم داستان میبافم این چتارو ببینید لحظه ای که ما تورراه بودیم و بعداز برگشتنمون به خونه خودمون

بله بعضی خانواده ها اجازه نمیدن ، حتی تو مدرسه ب مدیر و.. هم میگن نباید بذاری دختره با مادرش ملاقات کنه، یکی دومورد اینطوری دیدم تو سن کمتر، ولی تو برنامه ماه عسل هم بعد سالها یه مادر و پسر به هم رسیدن با کمک شوهر فعلی همون مادر ، یه خانمی هم برای قم بود تو اینستا، بعد طلاق از اون خانواده عجیب غریب و ازدواج مجددش ، دخترشو نمیذاشتن ببینه ، عمه های دختر هم ذهن بچه رو پر از داستانای بد درباره مادرش کرده بودن یا دختره زنگ میزد یادش میدادن فحش بده ب مادرش ، مادرش گفت من مجبور شدم تا وقتی دخترم بزرگتر شه همه چیو بفهمه صبر کنم ، اخه خانواده سابق همسرش هردفعه این بچه رو یه شهری میبردن و قایمش میکردن، خلاصه بعضی خانواده اینطورین دیگه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !