2777
2789
عنوان

برای قبولی تو آزمون چه نذری کنم

96 بازدید | 15 پست

یه آزمون سخت در پیش دارم

ذکر یا سوره مجرب بگین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
نمیدونم ولی منم واسه قبولی تو یه ازمون گریه میکردم هرر روز الان پشیمونم که قبول شدمدیگه به هیچی اصرا ...

عزیزم برای آزمون معلمی بود؟ 

چرا پشیمونید؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر برای شهید ابراهیم هادی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
آره چون کلاسای شلوغ دانش آموزای بی انگیزه و بی اهمیت به درسدر واقع میشی مبصر کلاس

دبیرستان یا دبستان؟

اگه دبیرستان باشه که عالیه

من آرزومه شاغل شم درآمد داشته باشم

الان شغلای دیگه خیلی بدترن ساعت کاری طولانی حقوق مفت 

نذر برای شهید ابراهیم هادی

ممنون عزیزم خودتون نتیجه دیدین؟

ممنون عزیزم خودتون نتیجه دیدین؟

بله

قبل حاجت گرفتن میگن باید ادا کرد

من اکثرا نذر صلوات داشتم 

بعد قبولیمم نذر الویه چون شنیدم ایشون ساندويچ الویه دوست داشتن 

آزمون چی دارین؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بلهقبل حاجت گرفتن میگن باید ادا کردمن اکثرا نذر صلوات داشتم بعد قبولیمم نذر الویه چون شنیدم ایشون سا ...

کنکور ارشد احتمالا توی اردیبهشت هست

دانشگاه روزانه شهر ما رتبه بالا میخواد... 

دوست داشتم شاغل شم نشد که نشد الان میخوام ارشد بگیرم

کنکور ارشد احتمالا توی اردیبهشت هستدانشگاه روزانه شهر ما رتبه بالا میخواد... دوست داشتم شاغل شم نشد ...

به سلامتی 

موفق باشید

ثبت نام ارشد انجام شده؟

دکتری شروع شد اما ارشد بی خبرم

بچه های من اکثرا کار عملی دارنکلاسم رو هواستحس بی کفایتی میکنممیتونم در کنارشون بگم و بخندم و لذت بب ...

عزیزم سختیش دو یا سه روز در هفته هست کلی تعطیلی داری

یکبار برو مشاغل دیگه رو ببین کار کن قدر معلمی میدونی

بازم اگر احساس میکنی آینده شغلی بهتری خواهی داشت میتونین انصراف بدین ادامه تحصیل بدین یا...

انشالله هرچی صلاحه براتون رقم بخوره

به سلامتی موفق باشیدثبت نام ارشد انجام شده؟دکتری شروع شد اما ارشد بی خبرم

ممنون عزیزم🌸🌸

آذرماه ثبت نام شروع میشه از ۱۶ آذر