2777
2789
عنوان

دیدار مادر و پسرخوندم بعد از ۱۰ سال☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 83 پست
😄😄😄

😂😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
بله مورد زیاده  گاهی دوستان اینجا دوست دارن بگن که استارتر داستان سرایی کرده  مگه یوتیوب ...

استارتر من برات بگم. پدرم مدیر مدرسه بودن. یکی از دانش آموزانشون ، پدر و مادرش جدا شده بودن ، و با پدر و نامادری خودش زندگی میکرد که گویا نامادری هم مشکل اخلاقی داشت. پدرم تعریف میکرد یک روز مادر اصلی و پدربزرگ این پسر اومدن مدرسه و از ایشون خواستن کمک کنه ، بتونن بچه را با خودشون ببرن. پدرم تعریف میکرد فوق العاده مادر اصلی و پدربزرگ بچه محترم و با اصالت بودند و تهران زندگی میکردند. پدرم باهاشون هماهنگ کرد، و خرداد ماه ، موقع آخرین امتحان ، برگه امتحانی اون بچه را بیست دقیقه زودتر تحویل گرفت ، تا دانش آموز با مادر اصلی و پدربزرگش فرار کنه و بره تهران. 

بماند که بعد پدر بچه و نامادریش چه غوغایی راه انداختن. ولی پدرم بهشون میگفت من اصلا در جریان نیستم ، برید اداره 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم ایشالا به زودی زود لبینین بچه هاشو 💔❤️

مردای این مدلی لزوما ادمای بدی نیستن 

من همسرمو وقتی فهمیدم قلب رئوفی داره متوجه شدم که این کار جز بد ذاتیش. نبوده استباهش بوده هرچند بزرگ.

همه ی ما اشتباه میکنیم چه بزرگ چه کوچیک اما مهم اینه ته قلبت چی باشه 

همسرم تو ماشین نشسته بود ما رفتیم بالا و برگشتیم دیدم کل صورتش خیسه 

الان قفلی زده که باید ببرمش پسرمو کل فامیلای مادریشو ببینه 

به قلب ادما نگاه کن تا لیشتر متوجهشون بشی و اینجوری بیشتر متوجه میشی چجوری بهشون کمک کنی از اشتباهشون اظهار پشیمونی کنن و بقیه زندگیشونو درست زندگی کنن

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
عزیزم خدا خیرتون بده  ارتباط مادر و پسر به همین جا ختم میشه یا دائمیه؟دلم به حال اون طفلک سوخت

نه دائمیه و ما برنامه چیدیم بیشتر همو ببینن تفریح برن باهمو غیره

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
استارتر من برات بگم. پدرم مدیر مدرسه بودن. یکی از دانش آموزانشون ، پدر و مادرش جدا شده بودن ، و با پ ...

چه خوب 😍اما پدرشم سهمی داره امیدوارم تا الان به یه نقطه اشتراک سر بچشون رسیده باشن چون به هرحال هردوشو لازم داره بچه

نه دائمیه و ما برنامه چیدیم بیشتر همو ببینن تفریح برن باهمو غیره

خداروشکر 👍🤲❤🥳 

ان شاءالله که هر چه خیر و مصلحت هست براتون رقم بخوره 

امیدوارم عاقبت بخیر بشین 💖😇

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
خداروشکر 👍🤲❤🥳  ان شاءالله که هر چه خیر و مصلحت هست براتون رقم بخوره  امیدوارم عاقبت ب ...

مرسی مهربون😍❤️

تا ۱۳سالگی  دوستم🙂 ایا مشخص نیست که دوست ندارم بدگویی مادر شوهر و پدر شوهرمو بکنم؟ وگرنه عم ...

از طرز نگاهت و طرز حرف زدنت شگفت زده شدم هردو خیلی قشنگن. تاریخ پستت دو دیدم برلی خیلی قبله ولی نتکنستم تین زیلایی رو تحسین نشده رد کنم . امیدوارم خوبیهای زیادی از این دوزیبایی زندگیتون نصیبتون بشه . لذت بردم از جمله بندیت و دیدگاهت .🥰⚘️

از طرز نگاهت و طرز حرف زدنت شگفت زده شدم هردو خیلی قشنگن. تاریخ پستت دو دیدم برلی خیلی قبله ولی نتکن ...

عزیزم 🥺🥰💋