2777
2789

عقدیم 

یه هفتس قهریم هر دومون مقصر بودیم ولی بهم بی احترامی کرد غرورم رو شکست . ازم دروغ شنیده بود اما بدرفتاری کرد شدید. 

همیشه من میرفتم سمتش ولی الان توی این چند سال دوستی و نامزدی اولین باره نرفتم. دیشب استوری غمگین دلتنگی گذاشته بود . صبح سین زدم هیچی نگفتم تند تند هم آنلاین میشه . 

طاقتم کم شده ولی نمی‌دونم چیکار کنم هم غرورم حفظ شه دیکه این کارارو نکنه هم اشتی کنیم . این قهر صدمه میزنه به رابطمون . 

لطفا نصیحتای رواشناسانه نکنید با تجربه های راهنمایی کنید مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مقصر بودی دیگه 

مقصر اووول 

پس خودتم پیام بده و عذرخواهی کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالا واجبم نیست حتما کسی از کسی عذرخواهی کنه

همون استوری رو ریپلای میکردی که اره والا خودش مقدمه صحبت میشد خورد هم نمیشدی منت هم نکشیدی

لطفا درخواست دوستی ندید

همینطوری بهش پیام بده یخ چیزی بگو یا زنگ بزن که وقت فکر کردن نداشته باشه😄

خودتو بزن به اون راه که انگار قهر نیستی مثلا بگو گفتم شاید دلت تنگ شده باشه واسم زنگ نزدی من زدم🙂من همیشه این طوری میگم جوابه😉

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

به شوهرت از همین الان یاد بده قهر برای بچه هاس. باید باهم حرف بزنین من یه دوستی داشتم. چندبار تا مرز طلاق رفتن از بس بعد دعواهاشون باهم حرف نمیزدن و از طریق واسطه هی بحثو کش میدادن. بهش پیام بده و باهاش صحبت کن اشتباهاتتو قبول کن و بگو از این به بعد بجای قهر باهم ۱۰ دقیقه صحبت کنیم. هم من گوش میدم هم تو گوش کن اخرش نتیجه گیری میکنیم. الانم اگه احساس میکنی مقصری باید عذرخواهی کنی.

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40