2777
2789
عنوان

اخه الان چه وقت باردار شدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16883 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی بچتو لندن به دنیا بیار فردا نگه چرا مامان منو اینجا به دنیا اوردی🥲❤️

خانوم یکی از بچه های قدیمی دانشگاه همینجا زایمان کرده تپ شناسنامه اش نوشتن متولد انگلیس دهستان لندن

توضیح دادم پست بالایی بخون

اره خوندم الان برای اقامت بعداز تحصیلت به مشکل برمیخوری که و همینطور واسه درست

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
هههه لندن چسبیده انگار بیخیال باش بچه رو بیار براش تابعیت بکیر 

والا آب و‌هوا خوب بوده انگار اثر کرده 

من جهل سالمه بعد از ۱۴ سال جلوگیری با یکبار رابطه اخه باردار بشم 

مگه ممکنه

والا آب و‌هوا خوب بوده انگار اثر کرده  من جهل سالمه بعد از ۱۴ سال جلوگیری با یکبار رابطه اخه ب ...

با چهل سال سن چطوری ویزای تحصیلی گرفتی اخه 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
بعد از ۱۴ سال جلوگیری با یکبار بیخیالی طی کردن اینجوری شد  فقط یکبار رابطه بدون جلوگیری داشتم ...

یعنی واقعا چهارده سال بچه نمیخواستین ؟

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اره خوندم الان برای اقامت بعداز تحصیلت به مشکل برمیخوری که و همینطور واسه درست

برای درسم مشکل میخورم اما اقامت اتفاقا خوب هم هست یک اپشن محسوب میشه 

اما میترسم اینجا تنها زایمان کنم 

شوهرم میگه برای زایمان بیا ایران

برای درسم مشکل میخورم اما اقامت اتفاقا خوب هم هست یک اپشن محسوب میشه  اما میترسم اینجا تنها زا ...

نه اخه من خونده بودم که چون اقامتت اوکی نشده بچه ساپورت نمیشه از طرف دولت انگلیس انگار 

با چهل سال سن چطوری ویزای تحصیلی گرفتی اخه  

گرفتم دیگه 

همه گپ هام پر بود خوب ایران ارشد داشتم شاغل بودم مدارکم کامل بود بهم ویزا دادن 

آقای ۴۶ ساله ایرانی تو دانشگاه داریم ویزا شده

بله دقیقا چهارده سال نمیخواستم همیشه تا الان با جلوگیری بودیم الانم خیلی بچه نمیخپاستیم سهل انگاری ک ...

به هر حال مبارکت باشه عزیزم حتما مصلحت خدا بوده شک نکن❤️🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بعد از ۱۴ سال جلوگیری با یکبار بیخیالی طی کردن اینجوری شد  فقط یکبار رابطه بدون جلوگیری داشتم ...

خواهر منم الان ۹هفتمه با یکبار بی احتیاطی،باردار شدمو پدرم داره درمیاد از حالت تهوع شانسمانه😓

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀