2777
2789
عنوان

اخه الان چه وقت باردار شدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16623 بازدید | 81 پست
گرفتم دیگه  همه گپ هام پر بود خوب ایران ارشد داشتم شاغل بودم مدارکم کامل بود بهم ویزا دادن&nbs ...

خوب چه عالی

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
بهش بریتیش یا اقامت نمیدن وگرنه زایمانم رایگانه اینجا 

خوب اره منم منظورم همین بود دیگه مثله بقیه کشورا نیس که اگه بچه اونجا دنیا بیاد سریع اقامت بگیره

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر منم الان ۹هفتمه با یکبار بی احتیاطی،باردار شدمو پدرم داره درمیاد از حالت تهوع شانسمانه😓

من اصلا هیچ علامتی ندارم نه حالت تهوع نه ویار حالم خیلی خوبه 

فکر کنم بچه ام میدونه وقت ناز کردن ندارم الان   

شما چند سال جلوگیری داشتی؟

اخه برای جالبه بعد از ۱۴ سال جلوگیری و چهل سال سن اینجوری الکی باردار شدم

خوب اره منم منظورم همین بود دیگه مثله بقیه کشورا نیس که اگه بچه اونجا دنیا بیاد سریع اقامت بگیره

اکثر کشورها مثل انگلیس قانون خون دارن 

فقط کانادا و آرژانتین و برزیل و چند تا کشور محدود هستن که قانون خاک دارن 

من اصلا هیچ علامتی ندارم نه حالت تهوع نه ویار حالم خیلی خوبه  فکر کنم بچه ام میدونه وقت ناز کر ...

من کلن روش پیشگیریم طبیعی بود دخترم دوسال ونیمشه یکبار طبیعیم جلوگیری نکردم اینجوری شد

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اکثر کشورها مثل انگلیس قانون خون دارن  فقط کانادا و آرژانتین و برزیل و چند تا کشور محدود هستن ...

ممنون از اطلاعاتتون

من اصلا هیچ علامتی ندارم نه حالت تهوع نه ویار حالم خیلی خوبه  فکر کنم بچه ام میدونه وقت ناز کر ...

عزیزم 🥺

ولی حال تهوع و بقیه علائم معمولا بعد از هشت هفته شروع میشه ☹️

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
بله دقیقا چهارده سال نمیخواستم همیشه تا الان با جلوگیری بودیم الانم خیلی بچه نمیخپاستیم سهل انگاری ک ...

وای الان که خوندم واقعاً ۱۴ سال بچه نمیخواستین؟🙄😳😳😳مگه میشه؟ خب الان باید خداتو شکر کنی ممکنه همینم گیرت نمیومد تو این سن، چرا اینقدر دیر🙄

ببخشید همه چیز ممکنه، بچه اولته؟

بله بچه اولمه 

دقیقا ۱۴ سال بچه نمیخواستم الانم واقعا خوشحال نیستم چون نمیخواستم چون کم کاری تیرویید داشتم و سنم بالا بود و همینطور اصلا وقت تخمک گذاری ام نبود سهل انگاری کردم جلوگیری نکردم که ظاهرا گرفت و سریع باردار شدم 

چرا نشه؟ همه که دلشون بچه نمیخواد من اصلا نمیتونم خودم رو‌در نقش مادرانه ببینم کلا هیچوقت بچه نمیخواستم شوهرم الان ایرانه بهش گفتم باردارم اصلا خوشحال نشد فقط ادا دراورد که خوشحال شده 

واقعا هم الان بعضی وقتها میگم اخه بچه چی بود تو این شرایط 

برام چیزهای دیگه ای ارجحتر از بچه است کلا همش فکر میکنم بقیه زندگی ام دیگه به فنا رفته 

من اصلا بچه نمیخواستم تو این سن هم نمیخواستم من و‌شوهرم کلا تصمیم داشتیم هیچ وقت بچه دار نشیم 

بله بچه اولمه  دقیقا ۱۴ سال بچه نمیخواستم الانم واقعا خوشحال نیستم چون نمیخواستم چون کم کاری ت ...

خب همون یه بار رو باید احتیاط میکردین دیگه شده عزیزم، اما اشتباه میکنی وقتی بچه بیاد میفهمی چقدر شیرینه و یه عمر غفلت کردی، البته سن شما خیلی بالاست امیدوارم مشکلی پیش نیاد

مبارکه خوش به حالت که الان این حسوتجربه میکنی

شما خودت بچه داری؟

باور میکنی خونریزی افتادم عین خیالم نیست اصلا برام مهم نیست این بچه بمونه یا نه 

من داشتم درس میخوندم تو دانشگاه الان با وجود این بارداری نمیتونم ادامه بدم از اونور ویزام به مشکل میخوره نگرانم