2777
2789
عنوان

اخه الان چه وقت باردار شدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16596 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چهل سال سن چطوری ویزای تحصیلی گرفتی اخه

یه تاپیک زدم در مورد افغانها و ایشون آمد گفت چقدر خاطره بدی داری احتمالا دروغ میگی راجبشون منم نمیخوام مثل ایشون قضاوت ناحق کنم اگه نه میگفتم احتمالا ایشون افغانی هستن و از تبار همونان اقامتشونم اقامت عملگی هست که کامل نشده

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

یه تاپیک زدم در مورد افغانها و ایشون آمد گفت چقدر خاطره بدی داری احتمالا دروغ میگی راجبشون منم نمیخو ...

من اگر دروغ میگفتم همینجا اینستامو نمیزلشتم 

الانم تاپیک مهاجرتم آخرش بازم برای بچه ها اینستامو گذاشتم که عکسهام تو همه جا هست 

بارها هم بهم گفتن دروغ میگی منم عکس کارت اقامتم رو گذاشتم 

من چیزی برای دروغ ندارم خیلی از بچه های نی نی سایت منو کامل میشناسن 

حرفتون منطقی نبود حالا قرار نیست چون حرف شما واقعی نبود سریع بزنی به صحرای کربلا و به من تهمت بزنید من برام ثابت کزدن حرفم کاری نداره بارها ثابت کردم بازم ثابت میکنم 

اما شما حرفتون واقعی نبود

گرده افشانی کردن

من توضیح داده بودم اگر به جای مسخره کردن تاپیک رو میخوندی متوجه میشدی 

اما خوب فق دوست دارین مسخره کنید 

برای من کاری نداره تاریخ ورودم و شروع اقامتم تو کارت اقامتم هست تمام برگه های بیمارستانم هم با ارم بیمارستان که راحت مشخصه کجا هستم و برگه سونو سقط هم دارم 

اما مطمینم شما نمیخواین من حرفمو اثبات کنم شما فقط دنبال تمسخر هستین