2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت نگو به شوهرت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 49 پست
من شهر دیگه زندگی میکنم رفتم شهرمون دیدم خواهرشوهرم چاقتر شده و تو دلم گفتم انگار بارداره و ب کسی ن ...

انگار میخوایم بخوریم 

بچس دیگه فک میکنن چقدر بچه دار شدن دخترشون برا ما مهمه!!! 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی خوب خودت خواستی فردا نیای تاپیک بزنی چرا شوهرم بچه های خواهرمو از من و بچم بیشتر دوست داره انقد ...

من حرفم اصلا الان چیز دیگه ست. مادرشوهرم ب من یک قولی داده زده زیرش. حرفم اینه نه اصل مطلب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار میخوایم بخوریم  بچس دیگه فک میکنن چقدر بچه دار شدن دخترشون برا ما مهمه!!!

اگه دیدم شکمشم ۳ متر بود اصلا ب رو خودم نمیارم

بچه سومشه

یعنی بدم امد گفت نمیدونم در صورتی ک زنگ میزنه میگه نی نی خوبه😁

من شهر دیگه زندگی میکنم رفتم شهرمون دیدم خواهرشوهرم چاقتر شده و تو دلم گفتم انگار بارداره و ب کسی ن ...

حالا اینا ب من زودتر گفتن که حواسم ب کارنکردنش باشه و بیشتر کمک بدم وگرنه نه که من مهم باشم

من حرفم اصلا الان چیز دیگه ست. مادرشوهرم ب من یک قولی داده زده زیرش. حرفم اینه نه اصل مطلب

مادرشوهرتم چرا باید انقدر مهم باشه که تو اینجوری حرص بخوری حالا یه قولی داده پیش‌ بچش نتونسته زبونشو نگه داره خبر داده ولی کلا این رفتارت باعث میشه خیلی برای شوهرت مهم شه البته اگه باهاش مشکلی نداری که هیچی مثلا من شخصا برام مهم نیست این چیزا و شوهرم هرچی براش مهم باشه من ناراحت نمیشم حساس نیستم راجع به این مسائل.

عکس العمل شوهرم مهم بود برام ببینم. چند بار اصرار خواهرشوهرم کردم ک بگم گفت نه. بعد مادره رفته زبونش ...

مادر شوهر همینه عزیزم، به خصوص اونی که صبح تاشب پای تلفنه

ما یه چی از زندگیمون بهش بگیم فرداش از دهن دایی و خاله و عمش میشنویم اصلا الو تو دهنشون خیس نمیشه 

بعدم دوست گلم همین که میخوای عکس العمل شوهرتو برا بچه سوم خواهرش ببینی یعنی مهم کرذن اون مسئله برای شوهرت و خودت 

ایشاالله این عکس العمل دیدنارو بذار برای خودت 

پس فردا شوهرت رفت هی چسبید به خواهرشو بچه هاش نگی اون فقط اونارو مهم میدونه از الان باید همه چیزازو مشخص کنی 

مهم و عکس العمل هیجانی فقط باید برا بچه خودت باشه و تمام!!! 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا اینا ب من زودتر گفتن که حواسم ب کارنکردنش باشه و بیشتر کمک بدم وگرنه نه که من مهم باشم

والا من از خواهر شوهرم ناراحتی ب دل دارم وگرنه از بارداریش خوشحال میشدم

برام مهم نیست اصلا و دوس ندارم اصلا ببینمش

ب شوهرم گفتم عید نمیام شهرمون😒

مادر شوهر همینه عزیزم، به خصوص اونی که صبح تاشب پای تلفنه ما یه چی از زندگیمون بهش بگیم فرداش از ده ...

بله درست میگین. حالا رفتارم با مادرشوهرم چطور باشه؟  قبل این خیلی دوسش داشتم اما همین کارش باعث شده از شوهرمم انگار ناراحتم بی جهت

اخه چراااااا نذاشتن من ب شوهرم بگم. خیلی بی مزه تموم شد. بخدا چندبار سپردم ب مادرشوهرم حالا که دخترت ...

اخه توقع داشتی چه واکنشی نشون بده به جز این که ناراحت بشه از نامحرم دونستنش و مخفی کاری

به نظرم مادرشوهرت کار درستی کرده

چرا نری شهرتون خب اونو نبین

طبقه پایین مادرشوهرمه😐

بعنی ما میریم اسایش نداریم

خودم دو بچه اونم دو تا داره  و تا وقتی اونجایی اصلا نمیرن خونشون

فک کن از کسی ناراحت باشی و هی جلو چشمت باشه

مادرشوهرتم چرا باید انقدر مهم باشه که تو اینجوری حرص بخوری حالا یه قولی داده پیش‌ بچش نتونسته زبونشو ...

اخه من تا قبل این سعی میکردم ناراحتشون نکنم و با دلشون راه بیام اما وقتی ی نفر چننند بار میسپاره ی چیزو یعنی براش مهمه و اون ب هیچیش نیومده و گفته. این ناراحتم میکنه