من باردارم.حجالت میکشید. اما من خیلی ذوق داشتم بگم ولی قول دادم و نگفتم. ذوق داشتم بهش نگیم تا وقتی خودش بفهمه. ب هممممه هم سپردم بهش نگن حالا ک خواهرش گفته نگیم. میخواستم کسی دیگه هم نگه تا یک دفعه سورپرایز بشه همسرم چون بچه ی سوم خواهرشوهرم بود من خودم باور نمیکردم. بعد چننننندین ماه رازداری دیشب فهمیدم مادرشوهرم ب شوهرم گفته با این که چننند بار سپرده بودم بهش. انقد بدم اومد. منم دیگه رازداری نمیکنم. چه کاریه خودشون وقتی رعایت نمیکنن. مادرشوهرم از چشمم افتاد. اخه ب رازداری خیلی حساسم. حالا دیدمش مادرشوهرمو ب رو خودم نیارم که مگه قرار نبود نگی چرا گفتی؟ بچه ها نگید مهم نباشه برات من واقعا داشتم چفت و بست دهنشو میسنجیدم. اصلا ادم قابل اعتمادی نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
حالا مگه چه راز مهمی بوده که نگید؟! خواهرشوهرتم همینجوری یه چیزی گفته وگرنه مگه کار بذی کرده.
خبر خوش رو دادن یا ندادن که دلیل بر راز داری نیس
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....