2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت نگو به شوهرت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب من گفتن ب شوهرت نگو. پس چرا نذاشتن من بگم

چون میخواستن خودشون بگن 

چیزی که به عروس میگن محاله به پسر نگن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آخه تو مگه فوضولی دختر بچه سوم خواهر شوهرت چرا انقدر باید مهم باشه که شوهرت سورپرایز شه و تو هی پنهو ...

اخه چراااااا نذاشتن من ب شوهرم بگم. خیلی بی مزه تموم شد. بخدا چندبار سپردم ب مادرشوهرم حالا که دخترت نمیخواد شوهر من بفهمه بهش نگو تا خودش بفهمه. خیلی ذوق داشتم عکس العملشو ببینم وقتی میفهمه بچه ی سوم رو و اخه جنسیتش هم متفاوت بود با دوتای قبلی

شما یا سنت کمه...یا ساده ای... احتمالا به شما گفتن نگو... که خبر خوش رو خودشون به شوهرت بگن.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ای بابا حالا موقعیت پیش اومد حالا هرچی گفتن اصن دغدغه خاصی نیس اینجور بزرگش کردین

برا من خیلی مهمه چون اصل مطلب برام مهم نیست اینکه کاری از مادرشوهرم خواستم و گفته باشه نمیگم و گفته زورم میاد

اخه چراااااا نذاشتن من ب شوهرم بگم. خیلی بی مزه تموم شد. بخدا چندبار سپردم ب مادرشوهرم حالا که دخترت ...

حالا همچینم خواهر شوهر و بچه هاشونو بولد نکن برا شوهرت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شما یا سنت کمه...یا ساده ای... احتمالا به شما گفتن نگو... که خبر خوش رو خودشون به شوهرت بگن.

ن ساده ام امگار. اما نخواستم وقتی ازم چیزی خواستن خاله زنک بازی دربیارم و بگم. اما مادرشوهرم خاله زنک از آب درومد

من شهر دیگه زندگی میکنم

رفتم شهرمون دیدم خواهرشوهرم چاقتر شده و تو دلم گفتم انگار بارداره و ب کسی نگفتم

مادرشوهرم امده خونمون..حالا مادرشوهرم زنگ میزنه بهش میگه نی نی خوبه

من اول گفتم بخاطر بچه جاریش میگه ک تازه بچش ب دنیا امده میگه

سر صحبت باز کردم گفتم مادرجون ندا بارداره..گفت اگه هست نمیدونم😐😐😐😐

بعد ک ب شوهرم گفتم گفت اره انگار حاملست و منم دقیق نمیدونم

از رفتار مادرشوهرمم بدم امد وقتی فهمیدم بارداره بگو اره حاملست چرا میگی نمیدونم😐😐😐

دقیقا منم نظرم همینه 

وگرنه عروسی بدونه پسرشون ندونه؟ محاله ممکنه

برعکسش ممکنه 

حالا همچینم خواهر شوهر و بچه هاشونو بولد نکن برا شوهرت 

عکس العمل شوهرم مهم بود برام ببینم. چند بار اصرار خواهرشوهرم کردم ک بگم گفت نه. بعد مادره رفته زبونشو نتونسته نگه داره