2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت نگو به شوهرت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 49 پست
اخه توقع داشتی چه واکنشی نشون بده به جز این که ناراحت بشه از نامحرم دونستنش و مخفی کاری به نظرم ماد ...

اینا شوخن کلا.  دوس داشتم ندونه بچه ک ب دنیا اومد سورپرایز ک شد بخندیم بهش. خیلی از این کارا میکنن. اما نقشه منو ب هم ریخت. نقشه هاشو ب هم میریزم

از این ب بعد نقششونو ب هم میریزم همونطور ک اونا بهم ریختن

مادرشوهر من خواهرشوهرم پسردار شده بود بعد یه مدت که از همه مخفی میکرد بارداریشو بعدش چند نفری فهمیدن و در نهایت بچش سقط شد بعد زنعموی شوهرم تو کوچه بود سلام علیک کردیم گفت مادرشوهرت کم پیداس گفتم خواهرشوهرم بچش سقط شده پیش اونه چند روز بعدش رفتم خونه ی مادرشوهرم دیدم اخماش تو همه... بعدش گفت چرا رفتی به همه گفتی دخترم سقط کرده؟ اونا حسودن از ناراحتیه ما ذوق میکنن 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا شوخن کلا.  دوس داشتم ندونه بچه ک ب دنیا اومد سورپرایز ک شد بخندیم بهش. خیلی از این کارا می ...

اسی مگه بچه ای؟

با بارداری خواهرشوهر مگه قراره شوهرت سورپرایز بشه؟

بعد تازه مدیریت اون سورپرایز هم تو به عهده گرفتی!

والا که کار تو عجیب بوده

چه سورپرایزی بعد دو تا بچه هر چند جنسیت متفاوت !

یه دفعه طعم دایی شدن رو چشیده دیگه بقیه هم همون مزه هست .

مادرشوهر من خواهرشوهرم پسردار شده بود بعد یه مدت که از همه مخفی میکرد بارداریشو بعدش چند نفری فهمیدن ...

چی بگم والا..  هر جا شنیدم گفتن عروس جز سلام علیک هیچی نگه. بخاطر این چیزا میگن

اسی مگه بچه ای؟ با بارداری خواهرشوهر مگه قراره شوهرت سورپرایز بشه؟ بعد تازه مدیریت اون سورپرایز هم ...

اره باید بی اهمیت باشم تا برا شوهرم اهمیت پیدا نکنه درست میگی عزیزم