2777
2789

منظور از نامزد که که میدونین قطعا....

طولانیش نمیکنم... ما دو سال و خورده ایه که با همیم 

یه ده روزی بود که از هم بی خبر بودیم هی با خودم میگفتم اگه بخواد باهام حرف بزنه خب پیام میده دیگه منم نرفتم سراغش 

دیشب خیییلی دلم براش تنگ شد اومدم یه پست توی اینستا براش فرستادم که سر صحبت باز بشه....تاکید می‌کنم اون پست فقط برای من جنبه فان داشت همین....مضمونش این بود:تو قشنگترین گوهی هستی که توی عمرم خودم 

بعد جواب داد ایشالا گوه بعدی راحت تر و بهتر گوشت شه به تنت و نوش جون و بلاک کرد...برای اولین بار 

حتی نزاشت توضیح بدم...

چکار کنم؟ خیلی حالم بده از طرفی هم خیلی عصبانی ام ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلطان ابراز علاقه ی نامنظم خودتی اسی🤣 قحطی پست بود

هرچند دنبال بهانه گشته کسی که بیشتر از ۲۴ ساعت بتونه ازت بی خبر بمونه همون پستی که فرستادی لایقش هست

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

استارتر زشت بود پستت ، همیشه یه جور تو رابطه رفتار کنین طرف مقابل نتونه به خودش اجازه بده بهتون بی احترامی کنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

پسری ک ده  روز ازت  سراغ نگیره نمیخواد تمام  الانم ‌ک  بلاک  کرده 

رسما  ب طرف  گفتی گه  بهت  بگه فدات شم خانومی؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

خوب اینجور که معلومه  ایشون دیگه تمایلی برای باز کردن سرصحبت نداره و میخواد بره دنبال زندگیش

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست