2777
2789

سلام 

من یه دختر ۲۷ساله ام که تازه ازدواج کزدم قبل از ازدواج به خاطر اینکه سر کار میرفتم و اصلا کارمو دوست نداشتم جال روحیم خوب نبود و میگفتم اگه سر کار نرم بهتر میشم و بعد ک عقد کردم موضوع رو به شوهرم گفتم و اون هم موافق بود ک سر کار نرم ولی الانم هیچ فرقی با گذشتم نکردم 

قبلا میگفتم بعد از کار ی ادم دیگه ای میشم اما بدتر شدم ک بهتر نشدم و حالا هم مهم ترین مشکلم استفاده بیش از حد گوشیه و اینکه هیچ برنامه و هدفی برای خودم ندارم 

حالا اینجا میخوام راه های رها شدن خودم از استفاده از گوشی اول برای خودم بگم بعدم برای کسایی ک نیاز دارن 

حس خوبیه بدونی یکی در جریان کارت هست بدون اینکه قضاوت کنه 

بیاین با هم شروع کنیم تا بشه 

اولین دلیلی ک باید گوشی کنار بزارم سلامت خودمه ک میخوام این کارو بکنم 

و با همه وجودم از گوشی بدم اومده و دوست دارم به جای تماشاگر بودن خودم جزوی از این زندگی باشم و فقط ی تایم محدود از روز گوشی دستم بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چیکار کنیم مثلا ؟ 

به هنر علاقه ندارم 

شغل ندارم 

ادامه تحصیل اجازه نمیدن .

فقط بشور بسباب تو خونه 

شیرینی و کیک و... هم نمیخوره شوهرم  بد غذاس.

اصلا کلا گوشی رو گداشتم کنار . چیکار کنم ؟ هیچکار افسردگی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فقط دکتر رفتن حال ادمو خوب میکنه

من دکترم رفتم اما اونم هیچ اثری نداشته خودم خودم نخواستم ولی حالا با همه وجودم میخوام ک خوب بشم و ی زندگی شاد داشته باشم حتی اکه شادم نبودم بفهمم اصلا زندگی چی بود 

عزیزم حتما برو روانپزشک خوب دارو بگیر.بخور خوب میشی من دوسال سختو گذروندم الان خیلی بهترم

منم دکتر میرم. بنظرت قرص یه دور بخوریم یا نیاز همیشه بخوریم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
اخه چیکار کنیم مثلا ؟  به هنر علاقه ندارم  شغل ندارم  ادامه تحصیل اجازه نمیدن . ...

میدونم منم همینم صبح پامیشم میگم حالا چیکار کنم باز میرم سمت گوشی

اشکالی نداره به چیزی علاقه نداری 

کم کم جذب میشیم به کارای دیگه من یادمه اولا انقد استفاده نمیکردم از گوشی ولی الان جذب شدم 

منم دکتر میرم. بنظرت قرص یه دور بخوریم یا نیاز همیشه بخوریم

من ی دوره خوردم ی ادم بی حس مطلق تازه داروی من زیاد نبود فقط ی دونه بود برای تمرکز حتی روی قیافه اثر میزاره 

نمیگم نباید خورد من ک دکتر نیستم ولی باید سعی کنیم تا حد امکان سمتش نریم 

ب من گف  ۷.۸ ماهه درمان میشی داروهاتو کم کم قطع میکنیم

اصلا اینطور نیست هفت هشت ماه ک بخوری تازه معتاد میشی 

به نظر من اگه نخوردی نخور کارای دیگه هست ک میتونی بکنی توام مثل خانواده من هستی فرقی نداره خواهش میکنم اگه میتونی خودت خودتو جمع و جور کن چون اخرش بازم باید خودت دست به کار بشی تا بزاریش کنار

من ی دوره خوردم ی ادم بی حس مطلق تازه داروی من زیاد نبود فقط ی دونه بود برای تمرکز حتی روی قیافه اثر ...

دکترمنم میگه تایید نمیکنم قرصو برنامه روزانه نوشت  واسم ورزش کلاس کار سرگرمی ایه های قران میبینی یدقه بهم میریزم مدام ب  کارای اطرافیانم فکرمیکنم باخودم جنگ میکنم حرف میزنم غصه میخورم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم