2777
2789
عنوان

افسردگی (استفاده زیاد از گوشی و بی هدفی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 132 پست
ی کم سخته ولی ارزش داره تمرین کنی میشه حتی بدترین مشکلات و سختی ها

ورزش رو میگید ؟ از صبح تا شب ورزش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ورزش رو میگید ؟ از صبح تا شب ورزش  

نه عشقم این چ راهیه اخه😂انقدم سخت نیست 

ببین تنها کار اینه ک توجه‌تو به چیزای اطرافت نگه داری 

داری از خیابون میگذری توجهتو بده به اطراف بگو ببینم تو مسیر چند تا مغازه هیت 

دارم از پله بالا میرم بشمرم ببینم چند تا پله داره 

داری چیزی میخوری توجهتو بده به رنگ و بوش و امثالهم 

وقتی فکرت داره میره سمت خود خوری و به قول معروف ‌پچ پچ ذهن سریع خودتو برگردون 

ببین من نشخار فکری داشت دیونم میکرد هنوزم گه کاهی دارم اما غلبه کردم 

با خودت نگو این چ راه مسخره ایه این راه بهترین راهیه ک میتونی بری ب جای فکر کردن توجه کن و کنجکاو باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلنا جان امیدوارم هر چ زودتر این روش انجام بدی و نزاری برای چند سال بعد

ذهن مثل منجلابه 

کار ذهن اینه ک مشکل حل کنه نه مشکل درست کنه 

وقتی زیادی فکر میکنی یعنی ذهنت داره مشکل درست میکنه و کار اصلیشو نمیکنه 

شما فقط و فقط به اطراف توجه کن 

از حس ها(بویایی،چشایی و…. و از دیدن اطرافت خوب استفاده کن و لذت ببر و بزار هر موقع ذهن نیاز داره بیاد وسط ‌وکارشو بکنه

عزیزای دلم من امروز کلی کار مثبت کردم  حدودا یک ساعتم با گوشی نبودم خداروشکر ک اون تایمم با همسرم صحبت کردیم

تا فکرم میره سمت گوشی میگم چیزی مهم تر هست و چند لحظه به خودم فرصت میدم تا ی چیزی بهتر از گوشی پیدا کنه و نود و نه درس مواقع هم پیدا میشه

ازتون میخوام همتون امتحانش کنید و وارد دنیا و نعمت هاتون بشید 

امروز صدای مادرم رو شنیدم خنده های خواهرم صورت برادرم و کلی هم سر به سر خواهر زادم گذاشتم اگه گوشی بود من از همه اینا محروم بودم 

خواهش میکنم هر کی‌ک این حرفارو میخونه حتی اگه فکر میکنه داره از گوشی خیلی خوب استفاده میکنه دعوتش میکنم ک بیاد اینجا و حتی شده ی روز امتحان کنه نداشتن گوشی رو بعد حالشو بگه 

سلنا جان امیدوارم هر چ زودتر این روش انجام بدی و نزاری برای چند سال بعد ذهن مثل منجلابه  کار ...

ممنونم 😘🙏

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

انجام میدی؟

اینارو قبلنا انجام دادم . حتی امتحان کش دور دست ‌‌

حتی نوشتن جایی(بنویسم که الان وقتش نیست دو هفته بعد فکر میکنم فلان ساعت )  . اینارو انجام دادم .

اینارو قبلنا انجام دادم . حتی امتحان کش دور دست ‌‌ حتی نوشتن جایی(بنویسم که الان وقتش نیست دو ...

نه این مثل اونا نیست اونا مجبوریه به زور میخوای برگردونی فکرتو ک متاسفانه گول نمیخوره 

این روش فرق داره 

اگه میخوای بهتر متوجه بشی برو تو یوتیوب صفحه دکتر غریب فکر کنم به انگلیسی بزن 

نوشته درمان پچ پچ ذهن

نه این مثل اونا نیست اونا مجبوریه به زور میخوای برگردونی فکرتو ک متاسفانه گول نمیخوره  این روش ...

اینو بلدم .‌اسمش در همون لحظه زندگی کردنه .‌

لذت بردن از هر چی که همون لحظه است .‌

اینو بلدم .‌اسمش در همون لحظه زندگی کردنه .‌ لذت بردن از هر چی که همون لحظه است .‌

اون چیزی ک من میگم به معنی بودنه 

حس کردنه 

هم رنجو هم شادیو 

مجبور نیستی همش شاد باشی بلکه در دنیا باشی غم شادی ببینی کنار هم 

نه فقط ذهنت غم تولید کنه حتی بیشتر از واقعیت