2777
2789
عنوان

افسردگی (استفاده زیاد از گوشی و بی هدفی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 132 پست
همش تو گوشی بودم خاب بودم.ناراحت بودم هیچی نمیتونستم بخورم.عصبی شده بودم گریه میکردم ۲ساعت تو حموو م ...

منم این حالت هارو داشتم 

ی کار کن حالت عالی میشه قول میدم بهت 

فقط ی هفته برای خودت تو حیاط یا تو تراس ی اتیش کوچیک درست کن بشین کنارش همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمنم میگه تایید نمیکنم قرصو برنامه روزانه نوشت  واسم ورزش کلاس کار سرگرمی ایه های قران میبین ...

ی کتاب هست چگونه خود را دوست بداریم 

منم از این کتابای کلیشه ای خوشم نمیادا ولی اون واقعا عالی بود باعث شد ی کم اروم بگیرم و اول خودم و بعدم بقیه رو ک آزارم میدن ببخشم و بگذرم

من راحت میتونم ترک کنم گوشی رو .‌خیلی راحت 

ولی چون هیچ کاری ندارم انجام بدم میام سمت گوشی .

خونه هامونم طوریه اتیش و....‌نمیشه روشن کرد .

اصلا موندم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ی کتاب هست چگونه خود را دوست بداریم  منم از این کتابای کلیشه ای خوشم نمیادا ولی اون واقعا عالی ...

منم دوست دارم ببخشم تا درونم ارومشه حالم همش بد میشه دکترمم میگ کتاب بخون فردا میخام باز برم پیشش

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
من راحت میتونم ترک کنم گوشی رو .‌خیلی راحت  ولی چون هیچ کاری ندارم انجام بدم میام سمت گوشی ...

خب  گاز چی دو یه تا زغال بزار ی صندلی بزار بشین کنارش وضعیت ایمنیشم دیگه خودت چک کن آتیش معجزه میکنه به نظرم حال ادم خوب میکنه ادم خلاق میشه کلی کار برای خودش میچینه

بیاموزیم خود را دوست بداریم  از دکتر کی هندریکس

من امروز میخوام بشینم برای خودم ی برنامه بنویسم 

ساعت های استفاده از گوشی 

کارای شخصی و ورزش مشخص کنم شما هم اگه دوست داشتید بنویسید با هم شروع کنیم