2777
2789
عنوان

بخورم یا ن؟ متاهلا بیاین؟🙈🙈🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیخوردیش که قرص لازم نمیشدی

😂😂😂😂😂😂وایییییی بترکیییی

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
نگو تورو خدا ینی احتمالش هس بگیره؟

بخور 

ولی چرا اینکارو میکنی عزیزم میدونی چقد اورژانسی ب بدنت اسیب میزنه منم انقد میخوردم حالا کیست گرفتم

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.
وای امان ازین قرص نخور گلم  من ۱۰ سال پیش خوردم نمیدونستم تو سال یکی دوبار با فاصله بیشتر نبای ...

مگ چقد میخوردی؟

منم نمیدونستم اولینبار ک رفتم داروخونه بگیرم عقد بودم گفتم آقا ۵-۶تا ق جلوگیری بده اومد جلو ببینه این کیه اینقد شوته🤣🤣🤣🤣 گف میخای چیکار اینارو سالی۱باید بخوری خ خجالت کشیدم‌🤪🤪

مطمعن ک حامله نمیشم؟

قرص نخور. به جاش دم نوش بخور چند روز زود پری میشی

از این به بعد هم قرص ال دی استفاده کن خیلی بهتر و راحتره استرس هم نمیگیری

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.