2777
2789
عنوان

بخورم یا ن؟ متاهلا بیاین؟🙈🙈🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 73 پست
اره صددرصد خطرناکه من قرص خوردم ولی فایده نکرد باردار شدم 

منم قرص خوردم ولی باردارشدم سر هر دو بچه کلا دو عمرم دوبار اورژانسی خوردم هر دوبار حامله شدم 

فک کنم الکی باشه قرصه یا دوزش کم کردن

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قرص خوردم ولی باردارشدم سر هر دو بچه کلا دو عمرم دوبار اورژانسی خوردم هر دوبار حامله شدم  ...

اصلا قرص اورژانسی که برای جلو گیری نیست که راحت باشی بد قرص بخوری اصلا کار نمیده اون فقط مال اینه که اگه احتمالا کاندوم سوراخ بود یا پاره شد بخوری نه واسه جلو گیری کلی 

منم قرص خوردم ولی باردارشدم سر هر دو بچه کلا دو عمرم دوبار اورژانسی خوردم هر دوبار حامله شدم  ...

مطمعنی؟ارژانسی ک خ جوابه! شاید دیر خوردی دیگ گرفته یا بدنت بهش واکنش نشون نمیده کار خودشو میکنه😜

اصلا قرص اورژانسی که برای جلو گیری نیست که راحت باشی بد قرص بخوری اصلا کار نمیده اون فقط مال اینه که ...

من شب پاکی فقط محافظت نشده بود ک خوردم و باردارشدم

دیگ نزاشتم به ۶ ساعتم برسه سری خوردم دوتایی بود ولی باردار شدم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
مطمعنی؟ارژانسی ک خ جوابه! شاید دیر خوردی دیگ گرفته یا بدنت بهش واکنش نشون نمیده کار خودشو میکنه😜

اولین شب پاکی خوردم... از استرس ک باردار نشم... و شدم..

میدونم برای جلو گیری نیست.. نا سلامتی ۸ سال ازدواج کردم

پیش اومد خوردم ک اثر نکرد

دم نوش چی عزیزم؟ زعفرون و تخم شویدو...؟

دم نوش بابونه گل گاوزبان زنجبیل دارچین رازیانه زعفران پونه کوهی. هرکدوم از اینارو داشتی بذار باهم دم بکشه با یه نبات شیرینش کن مثل چای بخورش هر چند ساعت 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.