2777
2789
عنوان

بخورم یا ن؟ متاهلا بیاین؟🙈🙈🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بیشتر مواظب باشید چرا درست جلوگیری نمیکنید که به این وضع نیوفتین 

اورژانسی عوارض داره و کلا نظم پریود رو بهم میزنه ولی نمیشه ریسک کنی وقتی بچه نمیخوای 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نزدیک پریودته فک نکنم احتمال بارداری باشه،عزیزم از روش های دیگه استفاده کن چون اورژانسی خییلی عوارض داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وای امان ازین قرص نخور گلم 

من ۱۰ سال پیش خوردم نمیدونستم تو سال یکی دوبار با فاصله بیشتر نباید خورد 

یک ماه بعدش من ۲۰ کیلو کم کرده بودم رفتم دکتر زده بود تیروئیدم و بعد چند ماه بعدش  هم تنبلی تخمدان و بعد سال بعدش یائسگی زود رس گرفتم 

و هنوز که هنوزه هر صبح ناشتا یک قرص میخورم  و میکشم 

همش میگم کاش برگردم و لب نزنم به اون قرص

شوهرم میگفت شد دیگه حالا بخور قرص 😑

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اگه بچه نمیخوای بخورولی به شدت بدنت روبهم میریزه  ازاورژانسی هم نمیشه به عنوان روش جلوگیری مطم ...

ن روشم نی میدونم سالی۱باید بخوری خ بده

یکی چندماه پیش مجبور شدم بخورم 

نمیخام تکرار شه خ عوارض داره

ن روشم نی میدونم سالی۱باید بخوری خ بده یکی چندماه پیش مجبور شدم بخورم  نمیخام تکرار شه خ عوار ...

آره .بهتره بایه مامایادکترزنان مشورت کنی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤