2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66763 بازدید | 1447 پست
خواهس گلی.امشب بزن منم‌خبرکن

غسل گردنمه فردا غسل بگیرم چش

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات‌گلیباشه منتظرخبر خوب هستم...فقط کامل‌اجرا‌کنی نیت یه سوال واصح

چشم ممنونم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
@جلسامبممسمکیلکایتکیس     ازاین برو گلی

چی؟؟؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
مشکلتو ازاین روش بپرس

خودت جواب گرفتی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خودت جواب گرفتی

۳مورد‌بله..۲مورد‌۱ساله هنوز هیچی.نمیدونم‌چی‌میشه.کامل‌بخون نوشتم‌اگه‌نشه علتش چیه‌بعدم این‌حاجت روایی نیست.میگه مشکلت حل میشه یانه یا گاهی راهنمایی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

۳مورد‌بله..۲مورد‌۱ساله هنوز هیچی.نمیدونم‌چی‌میشه.کامل‌بخون نوشتم‌اگه‌نشه علتش چیه‌بعدم این‌حاجت روای ...

امشب انجام میدم

۳مورد‌بله..۲مورد‌۱ساله هنوز هیچی.نمیدونم‌چی‌میشه.کامل‌بخون نوشتم‌اگه‌نشه علتش چیه‌بعدم این‌حاجت روای ...

تاپیک روخوندم میترسم انجام بدم

عالیه عزیزم..باحضور قلب بخون باایمان‌به خدااا....نیتت چیه

میشع نگم اینجا

تاپیک روخوندم میترسم انجام بدم

اصلاوابدا ترس نداره..حق‌داری خودمم بار اول با ترس و استرس زدم..اما‌دیدم‌اتفاقا خوابم‌اروم‌تر.‌..البته گاهی نتیجه خواب ناراحتم کرده اما خود خواب که جن ببینم و....نه..همش ایات خداست‌.روبه قبله هم‌که مشکلی نداره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم