2777
2789
عنوان

کمکم کنید خب

27 بازدید | 5 پست

شنیون کار آنها بهتره یا کوتاهی هم کنارش فقط بین این دوتا بگین برای کوتاهی مو باید دائم آرایشگاه باشم درسته ؟؟؟

اگر شینیون تنها باشه سالن قبولم می‌کنه یا نه ترجیحشون اینه که چندتا حرفه بلد باشم؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزدلم شنیون بهتره 

نه برای کوتاهی لازم نیست همش داخل سالن باشی هروقت مشتری داشته باشی بهت زنگ میزنن که بری سالن 

بستگی به اون آرایشگاه داره ولی هر شاخه جداست 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

عزیزدلم شنیون بهتره نه برای کوتاهی لازم نیست همش داخل سالن باشی هروقت مشتری داشته باشی بهت زنگ میزنن ...

ممنون عزیزم ..نمی‌دونم چکار کنم بخاطر دخترم تایم زیادی نمیتونم سالن باشم از طرفی شینیون هم همیشه مشتری ندارن

الان دارم شینیون آموزش میبینم نمی‌دونم در کنارش کوتاهی و اصلاح هم آموزش ببینم یا نه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ..نمی‌دونم چکار کنم بخاطر دخترم تایم زیادی نمیتونم سالن باشم از طرفی شینیون هم همیشه مشت ...

اگه میتونی عزیزم چرا که نه آموزش کوتاهی هم ببین 

الهی گلم خاله منم مثل شما هستش پسرشون یک هفته شیفت ظهره یک هفته شیفت صبح و هیچ جایی نمی‌تونست کار کنه آخرش تابستون رفت یه آرایشگاه یک ماه موند کارش عالی بود ولی بخاطر پسر خالم مهر دیگه اومد بیرون از کارش چون صاحب اونجا گفته بود نمیشه یک هفته ظهر باشی یک هفته صبح بیای ولی خب بعد از اینکه خالم اومد بیرون چون کارش خوب بود همه میگفتن دوباره بیارش پس عزیزدلم اگه میخوای داخل یک جا کار کنی صدت رو بزار که تو براشون قانون بزاری و وقتی میخوای بری یک جایی کار کنی درباره وضعیتت بگو که بچه داری و چه تایم هایی میتونی بری و بیای

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اگه میتونی عزیزم چرا که نه آموزش کوتاهی هم ببین الهی گلم خاله منم مثل شما هستش پسرشون یک هفته شیفت ظ ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون ♥️

ممنون عزیزم از راهنماییتون ♥️

خواهش میکنم خانومی