2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66893 بازدید | 1449 پست
منبع خاصی نداره..ولی من خودم هرچی که بخوام محاله توی بیداری یاخواب نبینم جزو محالاته.

عزیزم میتونم خواهش کنم به نیت من اینکارو انجام بدید .البته اگه مقدور است چون گفتید محال که به شما نگن .🙏

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

عزیزم من سالها دعا کردم واسه ازدواج. الان ۳۴ سالمه . 

همش دعا میکردم خسته میشدم ول میکردم.

تا اینکه از ماه رمضون امسال کمر همت بستم و دعا کردم و نتیجه گرفتم. روشی که من بکار بردم این بود:

اول شروع کردم به استغفار اونم ذکر یونسیه و از ته دل گریه میکردم و میگفتمخدایا تو پاک و منزهی گناهان من باعث شد ازدواج من به عقب بیفته منو ببخش. بعد سه چهار روز تاثیرشو دیدم. در کنارش هر روز صلوات میفرستادم و با امام جواد حرف میزدم و میگفتم دعام کن. انگار که امام جواد پیشم بود. خیلی دعا کردم و دست نکشیدم و نتیجشو گرفتم. از ته دلت با ایمان به خدا با یقین به اینکه خدا بهت میده و بسیار بخشندست دعا کن ناامید نباش. بقول امام علی یه دری رو اینقد بزن تا بروت باز بشه.

یه عارف بزرگی هست به اسم حاج اقا دولابی میگه که هرچقد درد آشکار کنی دوا دیرتر پیدا میشه. من به این جمله عمل کردم و روزانه شکرگزاری میکردم. توی مدت کمی نتیجشو گرفتم. دعا واقعا براورده میشه فقط باید قلقشو بلد باشی

بابایی 🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سالها دعا کردم واسه ازدواج. الان ۳۴ سالمه .  همش دعا میکردم خسته میشدم ول میکردم. تا ...

خداروشکر عزیزم‌خوشبختی😍

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

@سمندونتعلیقی  

ف ال کهک خرافاته ودروغه....امااین روشو برو مطمئن تره ...هیشم بذار توجیبت..فقط برای منم دعاکن..واینه خواب دیدی حتما اینجا تعریف کن

جان

جانت سلامت..گفتم دلتو به ف ال خوش نکن عزیزم...

ف ال سرگرمی بیش نیست

اگه اهل نمازی.اهل کاشت اینا نیستی.همین روش رو صفحه اول هست امتحان کن

کدوم روش جواب میده ... من فردا آزمون دارم 🙃

عزیزم‌این‌حاجت‌روایی نیست

این‌بهت‌میگه‌پیرسی یانه

البته بودن‌هم‌راهنمایی‌کردن

امشب‌انجام‌بده.نیت‌کن‌فردا‌تو ازمونم‌قبول میشم؟

توصفحه اول نوشتم.فقط لطفا‌کامل‌کامل‌انجام‌بده و‌بخون‌نوشتم‌رو

@ماهزیبااااا     @نگاردخترپاییز   ازاین روش کمک‌بگیرید

ممنونم

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)