2777
2789
عنوان

کلی عکس➕️بهار 👧🏼🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 10440 بازدید | 810 پست

یکم کوتاه و بلند شدن🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@tanhaye1402‍

سلام  ببینین چه خرسای قشنگی داریم تو منطقه😊

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با گوشی محسن آمدم نهایت بتونم از قالب هایی ک میسازیم عکس بزارم 😅😅

منم دست به عکس و دوربینم اصن خوب نیست

کل عکسای گوشیم یا اونایی‌ین که میبینم قشنگن و ذخیره میکنم

یا عکسای درسی‌ین

نهایتا عکسام عکسای خانوادگی‌ین که بازم با گوشی بقیه‌یس😅

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منو که کسی تگ نمیکنه هعیییی قهرم

عین عروسای نق نقویی😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

یکم کوتاه و بلند شدن🤣🤣

ازینا ندی بخورم میگم خرسامون بخورنتا🤨😁

هم دیوث من تو پریودم که تگ میکنی😒

تگ کردم صفحه اول با اون کاربریت چون دیدم اون تاپیکت خیلی صفحه جلو رفته گفتم با اون آنلاین میشی تگ کردم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

منم دست به عکس و دوربینم اصن خوب نیستکل عکسای گوشیم یا اونایی‌ین که میبینم قشنگن و ذخیره میکنمیا عکس ...

نه من گوشیمو پسرم از طبقه دوم پرت کرد پایین ترکید 

دیگه نخریدم 

یا با کامپیوتر میام سایت یا هم که با گوشی همسر 

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

چه عکس هایی می تونیم بذاریم؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝