2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66417 بازدید | 1446 پست
خب منم ک همینو میگم که خدا نشون نمیده خاهر😂😂😂قربونت برم توام موفق باشی

گفتم بعضی چیزا رو صلاح نمیدونه نشون‌نمیده

برای من و بقیه چندین بار درست بوده.. حتی نمی‌دونستم نتیجه چیه.برای یکیش خودم استرس داشتم حتی.. بقیه دوستانم همینطور 

درکل‌میل خودت عزیزم.موفق باشی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

@سلیطه_خانوم_اعظم‍ 

سلام عزیزم خوبی

همه تاپیک هات قفل بودن مجبور شدم تگت کنم.

عزیزم توتاپیک اخرت گفتی راهی رفتی که هزار تا مشتری و...برای جذب پول.بمنم لطفا یاد میدی؟؟برای جذب مشتری ثروت اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@سلیطه_خانوم_اعظم‍ سلام عزیزم خوبیهمه تاپیک هات قفل بودن مجبور شدم تگت کنم.عزیزم توتاپیک اخرت گفتی ر ...

عزیزم تسلا نوشتم تسلا دایزه ای اون‌موقع انرژیمم خیلی بالا بود اعتقادمم ۱۰۰ ۱۰۰ بود بجان مادرم نتیجه ۱ روزه گرفتم

۱ میلیون پول میخاستم تو ی قرعه کشی خیلی رندوم برنده شدم ۵۰۰ تومنش جور شد بقیشم بی سابقه انقد مشتری اومد انقد اومد که‌ همکارم تعجب کرده بود

روششم از تو گوگل یا یوتیوب یاد بگیر عزیزم من وقت توضیح ندارم

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

حالا شما تجربه ای درباره تاپیک من دیدی یا میدونی یا خودت تجربه کردی؟

جذب یک همسر با مشخصات دلخواه 

من درباره همسر نمیدونم جواب بگیرم یا ن چون ملاکام زیاده و یکم اعتماد بنفسم پایین

اون زمان که برا پول نوشتن چندسال پیش انرژیم خیلی خیلی بالا بود 

عزیزم تسلا نوشتم تسلا دایزه ای اون‌موقع انرژیمم خیلی بالا بود اعتقادمم ۱۰۰ ۱۰۰ بود بجان مادرم نتیجه ...

مرسی عزیزم

حالا شما تجربه ای درباره تاپیک من دیدی یا میدونی یا خودت تجربه کردی؟جذب یک همسر با مشخصات دلخواه من ...

تجربه نه...قبلا یه اهنگی بود ساب گوش میدادی ومینوشتی برای یه چندتا مسئله ساده والکی اوکی بود.اما مسائل مهم نه.البته من انرژیم بالانیست...ازهمین تاپیک دستور صفحه اول هست.اجراکن بگو خدایا همسرم رو نشون بده.فقط چون خواب ممکن یه درصد خطا بره.اگه ادم توخواب اومده خواستگاری حتما تحقیق کن.برای مسائل مهم تحقیق کن

تجربه نه...قبلا یه اهنگی بود ساب گوش میدادی ومینوشتی برای یه چندتا مسئله ساده والکی اوکی بود.اما مسا ...

ممنون عزیزم