2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 66535 بازدید | 1447 پست
خیلی ممنونم

خواهش گلی.....امشب بزن فردا خبرشو بده.فقط باایمان و حضور ذهن بخون انجام‌بده...خودم برای ۳موضوع اوکی شد.جندموردم‌هنوز اتفاقا نیوفتاده ببینم‌چطور میشه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@nansi4218  

گلی ازاین روش کمک‌بگیر

تو سامانه پست یه همچین‌چیزی.ادرسیهست.گم‌شدگان‌اونجا بزن‌ببین‌کسی‌پیدانکرده ببره تحویل پست‌بده

@powergirlz‍ 

عزیزم انشاءالله هرچی تودلته وبه نفعته همون بشه

ازاین روشم استفاده کن ضرر نمیکنی باایمان واعتقاد

برای من ودوستمم دعاکن...

@eliott93  

@توکومیدویل  

سلام عزیزم.ازاین روش برو..انجام‌بده خبرم‌کن..به‌جنسیتی فکرنکن نه چی‌یهت گفتم..فقط‌حتما‌اهل‌نماز باش‌کاشت نداشته باشی.اعتقاد‌ایمان‌داشته باشی..پناه‌برخدا

هرچی‌نوشتمم‌دقیق بخون

@سماوائیه  

درجواب تاپیکت نه

و همشم‌الکی‌‌خرف بقیه رو باور نکن..دعانویس.ف ال حس ششم هرچرت وپرتی

اخرم لابد میان یه شماره میدن یا خودشون یااشنا الکی

اماازاین روش بله خودم‌فعلا ۲.۳مورد اوکی شده‌‌...بقیه رو نمیدونم جواب نمیگیرن علتش شاید همیناس که نوشتم یا‌‌‌‌...

درضمن رایگان رایگان

جواب گرفتی یعنی خواب دبدی بمنم بگو ببینم چی دیدی.و دراخر اگه زحمتت نمیشه منم دعاکن مرسی عزیزم

@ملکـهپاییز۲۰ : https://www.ninisite.com/user/e01625fa-69c8-4f1a-8516-2b5dbe52e919/ملکـهپاییز۲۰    

گلی ازاین روش برو.ببین نتیجه نیتش چی میشه.انشاءالله خیره..بمنم خبر بده ببینم چی دیدی

@فلورین     عزیزم این روش رو امتحان کن.منم دعاکن خواب دیدی بهم بگو

مرسی عزیزم. خیلی زیاده😔

انشالله خداوند حاجت دلت رو بده

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.