2777
2789

به فحش بکشه...

با ربات ناشناس به کانال یکی انتقاد کردم بعد یهو دیدم کلییی فحش رکیک به خودم و خانواده م ردیف کرده. درصورتی که من توهینی نکرده بودم!

شب خوابم نبرد از عصبانیت

تازه ایدی عددی تلگرامم از ربات گیر اورده، اومد پی وی تهدید کرد اگه جواب بدی ،ایدی تو میذارم کانال همه بیان فحش بدن بهت!

(ایدی عددی تلگرامم قابل تغییر نیست)

دلم میخواد ادب ش کنم. 

اگه م جواب بدم مزاحم ها میریزن سرم مجبور میشم دیلیت اکانت کنم

تو اینستا و تلگرام به دخترا اموزش دیت رفتن میده همشم در حال فحش دادن به ادمایی که مخالفش هستن واقعا فضا مجازی چقدر ادم های روانی رو بزرگ کرده. هم فحش میده هم تهدید میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری از ایدی عددی گیر اورده/:هرچی ربات دیدم تو تلگرام میگه امکان پذیر نیست.. آیدیت خود اکانتتو رو حذف کن حتی فورواردت رو هم ببند طرف رو هم بلاک کن

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
چی بگم خدا جواب شو بده الان حس پیروزی میکنه

اون انقدری بدبخته ک از این حس پیروزی میکنه اخه فحش دادن به کسی چه لذتی داره

به چپت هم نباشه ادامه نده بذار درشو بذاره بیشتر از این نگنده

لایک نفرمایید با تشکر

چجوری از ایدی عددی گیر اورده/:هرچی ربات دیدم تو تلگرام میگه امکان پذیر نیست.. آیدیت خود اکانتتو رو ح ...

منم نمیدوستم تا الان ایدی عددی چیه. 

عوضی یه رباتی انتخاب کرده که پول بدی ایدی عددی کسی که پیام فرستاده نشون میده.

اگه اکانت تلگرامم مهم نبود جواب میدادم دیلیت اکانت میکردم 

برو شکایت کن و برگه شکایتو براش بفرست 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهش فکر کردم .میترسم برم بیام هزینه کنم ته ش به جایی نرسع

پیگیر باش .و ببین هزینه ش چقدر میشه اما کاری میکنم که دیگه ..خااییه نکنه بره پی وی و فحش بلنده .همین فحاشی کلی جریمه یک نقدی و شلاق داره براش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم نمیدوستم تا الان ایدی عددی چیه. عوضی یه رباتی انتخاب کرده که پول بدی ایدی عددی کسی که پیام فرست ...

ای بابا الان حداقل آیدبتو بردار فورواردتو ببند کسی اذیتت نکنه پی

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند