2777
2789
عنوان

اخ دارم جاری دار میشم و اونم چی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 63 پست
باباش ثروتمنده که باشه و شاهنامه اولش و آخرش یکی  نیست فرد ثروتمند طمعش هم بالاست صبر کن و ببین

بدم میاد داره تو سر من میزنه که چی جهازی بدن به دخترشون و آبرومونو نمیبرن تیکه به من میگه 

دخترم تمام زندگیم 
الانش شوهرم میگه چرا قیافه گرفتی و حسودیت میشه باهاش حرف نمیزنی خوب من جلسه اول چی حرفی بزنم باهاش&n ...

گوش نکن جاری دشمنه حتی بهترینش دلسوزی کنی میگه دخالتگری سنگدل باشی میگه عقده ای کلا رسمی باش شوهرتم ولش کن بگو اشتباه فکر میکنی خیلیم دوستش دارم

ارواح عمه اش والا 🤭

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂پس زن عمو های من چی میگننن ۱۲تان

😂میشن مث خانواده پدری ما سال تا سال بهم سر نمیزنن

رو به رو خوب پشت سر بد 

اصا یه وضعی 🤣🤣🤣

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بدم میاد داره تو سر من میزنه که چی جهازی بدن به دخترشون و آبرومونو نمیبرن تیکه به من میگه  

مادرشوهر سگی بیشتر نیست تو از سگ انتظار داری مثل بلبل حرف بزنه ؟ یا انتطار داری واق واق کنه؟ 

حالا اگه سگ به حسب طبیعتش یه صدایی دربیاره تو ناراحت میشی؟

بزار بمیره بابا در حد حیوانات ببینش 

من اکثرا تا جاریم غیبت میکنه یا پشت آدم شوهر حرف میزنه سریع میگم گلاب به روت برم توالت  و بیام بعدم میرم تو توالت به این فکر میکنم که مبادا باهاش هم قافیه بشی و سعی کن زرنگ باشی و بحث را عوض کن

اونو که خیلی وقته پشمم حسابش نمیکنم 

اسی راستی بعد اون ماجراها دیگه نیومد خونه ات فضولی بازم ضبط کردی چیزی دستگیرت نشده؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

عزیز دلم اگه شعور داشت جهیزیه را آبرو نمیدانست عزیزم خیلی با درایت جلو برو جوری برخورد کن که یعنی برات پشیزی ارزش نداره حرفهاش

اسی راستی بعد اون ماجراها دیگه نیومد خونه ات فضولی بازم ضبط کردی چیزی دستگیرت نشده؟

نه صداشو ظبط کردم نیومده همه جارو علامت میزارم نیومده ترسیده فعلا بعدشم سرش به خواستگاری بنده 

دخترم تمام زندگیم 
مادرشوهر سگی بیشتر نیست تو از سگ انتظار داری مثل بلبل حرف بزنه ؟ یا انتطار داری واق واق کنه؟  ...

آمدی دلبندم 😁

نه صداشو ظبط کردم نیومده همه جارو علامت میزارم نیومده ترسیده فعلا بعدشم سرش به خواستگاری بنده 

آفرین

تو ماشاالله زیرکی خلاصه رو نده

شوهرت و مادرشم گفتن حسودی و فلانی بگو وا خیلی دوستش دارم درونگرا هستم😜