2777
2789
عنوان

اخ دارم جاری دار میشم و اونم چی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 63 پست
من عروس اخریم با جاری‌ام خیلی زیاد صمیمی نیستم بخدا همه در حد همون سلام علیک وقتیم میرم طرف خونه پدر ...

شوهرم امشب میگه چرا ساکت بودی حسودیت میشه چرا حرف نزدی باهاش 

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانش شوهرم میگه چرا قیافه گرفتی و حسودیت میشه باهاش حرف نمیزنی خوب من جلسه اول چی حرفی بزنم باهاش&n ...

هیچی نگو خدا بهت دوتا گوش داده با زبون بیشتر شنونده باش تا صحبت کردن

اصلا و ابدا به حرفای مادر شوهرت محل نده مطمئن باش کافیه یک بار جواب بدی یا حرکتی کنی میفهمه حساسی و همیشه اذیتت میکنه کاری نکن نقطه ضعفت را روی جاری  دست بگیره و حرصت بده دو جانبه

صمیمی نشو ولی تا زمانی که یه عروسی اوضاع خانواده خوبه😐😂همه خوش و خرم و با احترام  وقتی میشن ...

الانش تحویلم نمیگیرن از این میترسم که این بیاد برام همشون قیافه بگیرن 

دخترم تمام زندگیم 
الانش تحویلم نمیگیرن از این میترسم که این بیاد برام همشون قیافه بگیرن 

اصلا و ابدا برات مهم نباشه اونا تحویل گیرشون سوخته عیب از شما نیست فقط تو خونه راه برو و قر بده بگو به یه طرفم😂😂

شوهرم امشب میگه چرا ساکت بودی حسودیت میشه چرا حرف نزدی باهاش 

حرف بزن کممم خیلی کم در حدی که نگن حسودیش شده

مثلا من چن روز پیش تولدم بود خواهر شوهرام و مادر شوهرم سوپرایزم کردن جاریامم حرف نمیزدن اصلا پس برادر شوهرم بهشون گفته شما حسودیتون شده😂

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

از من بهت نصیحت 

جلو جاری فقط شکلک در بیار 😂😂اینو یادت نره فقط شکلک یعنی زبون باز نکن اگه بد گفت شکلک هم دردی اگه  خوب  گفت شکلک خنده  فقط و فقط تئاتر بازی کن و گرنه برات زندگیت را فیلم سینمایی میکنه و هفت خان رستم را یادت میده