2777
2789
عنوان

اخ دارم جاری دار میشم و اونم چی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 63 پست
😂میشن مث خانواده پدری ما سال تا سال بهم سر نمیزنن رو به رو خوب پشت سر بد  اصا یه وضعی 🤣🤣🤣

من زن عمو هام یه پاشون لب گوره او یکی پا هم اینور

بعد وقتی همدیگه رو میبینن باسن مبارک شون و میچرخونن

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن عمو هام یه پاشون لب گوره او یکی پا هم اینور بعد وقتی همدیگه رو میبینن باسن مبارک شون و میچرخو ...

😂🤣😂🤣😂 وای خیلی باحال توصیف کردی

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
😂🤣😂🤣😂 وای خیلی باحال توصیف کردی

والا بخدا یه جوری هم قیافه میگیرن برا همدیگهههه وقتی مامان بزرگم فوت کرد حس میکردم مسابقه جیغ زدن گذاشتن بنده خدا بدنش تو گور میلرزید حس میکنم هرکی صدای جیغش بیشتر بود برنده بود😂

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

یه چشمه از جاری میگم

دخترخاله ام بسیارزیباست وجذاب 

بعدجاری دارشدن در حد عقد و اینا بوده جاریه

یه روز بهش میگه فلانی تو چقدرزیبایی جذابی ولی حیف شدیاااا شوهرت خیلی زشته...

ببین با همین جمله یکسال تمام خونه اونا دعوا شد چرا چون راحت مرده رو از چشم زنه انداخت

چقدر ما خودمون پاره کردیم تا فهمید شوهرش ده هیچ از بقیه جلوتره و فقط جاریه میخواسته گند بزنه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
والا بخدا یه جوری هم قیافه میگیرن برا همدیگهههه وقتی مامان بزرگم فوت کرد حس میکردم مسابقه جیغ زدن گذ ...

🤣🤣🤣

حالا که اینقدر پولدارن برای داماد جیکار کردن؟ از لحاظ مالی

همه چی رو انداختن گردن دامادیک فرش که اونها باید بگیرن انداختن گردن داماد تا جارو برقی و گاز فردار و ماشین ظرفشویی و خیلی چیزهای دیگه فعلا یکم سر همینها باهم اختلاف دارن 

دخترم تمام زندگیم 
الانش شوهرم میگه چرا قیافه گرفتی و حسودیت میشه باهاش حرف نمیزنی خوب من جلسه اول چی حرفی بزنم باهاش&n ...

ببخشید چقدر خاله زنک هستن شوهرتون..به ایشون چه ربطی داره ؟واه...با خانواده شوهر همیشه فاصله تو حفظ کن هیچوقت صمیمی نشو و هیچوقت قاطی مسائلشون نشو..آرام کم حرف با یه لبخند همیشگی باش..

آفرین تو ماشاالله زیرکی خلاصه رو نده شوهرت و مادرشم گفتن حسودی و فلانی بگو وا خیلی دوستش دارم درون ...

گفتم اره دختر خوبی از این بهتر گیر نمیارین همه چی داره خیلی خوبه  

دخترم تمام زندگیم 
ببخشید چقدر خاله زنک هستن شوهرتون..به ایشون چه ربطی داره ؟واه...با خانواده شوهر همیشه فاصله تو حفظ ک ...

خیلی خاله زنک هست خیلی حالم بهم میخوره میگه تو مهمونی حواسم بهت بوده رفتارت گفتم به تو چه بچسب به مهمونیت بیکاری ها 

دخترم تمام زندگیم 
حالا تازه اولشه صبر کن میان تو دامن خودت نماز میخونن

سر یک سکه همچی توپیدن به مادر شوهره که ساکت شد حرفی نزد جرآت نکرد حرفی بزنه که دختر های فامیلمون ۱۲۰ تا کمتر ندارن اینم نباید باشه 

دخترم تمام زندگیم 
همه چی رو انداختن گردن دامادیک فرش که اونها باید بگیرن انداختن گردن داماد تا جارو برقی و گاز فردار و ...

خب دیگه اینا چه پولداراین واقعا 

یکی باید یه چیزی دستی بهشون بده دیگه چرا فخر میفروشن