2777
2789
عنوان

اخ دارم جاری دار میشم و اونم چی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 63 پست
عزیز دلم اگه شعور داشت جهیزیه را آبرو نمیدانست عزیزم خیلی با درایت جلو برو جوری برخورد کن که یعنی بر ...

جلوش طبیعی رفتار میکنم ولی از تو خودمو میخورم غصه میخورم چون پدرم ضعیفه و مالی ضعیف بودیم و همیشه جهیزیمو میزنه تو سرمو از جهاز بقیه تعریف میکنه که برا دختراشون مردم چی جهازی میدن 

دخترم تمام زندگیم 
خب دیگه اینا چه پولداراین واقعا  یکی باید یه چیزی دستی بهشون بده دیگه چرا فخر میفروشن

خود مادر شوهرمم میدونن و ناراحت شدن ولی جلوی من میخواد کم نیاره ولی هم پدر من با اینکه وضعش ضعیف بود هر چی گفتن قبول کرد و شام عروسی رو گفتن نداریم گفت خودم میدم و بدون هیچ منتی و بی ریا بریز به پاش کرد و اینها ندیدین 

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خاله زنک هست خیلی حالم بهم میخوره میگه تو مهمونی حواسم بهت بوده رفتارت گفتم به تو چه بچسب به مه ...

بهش بگو این خاله زنکی چه صفت زشتیه که تو داری..شاید دست بکشه از این رفتارش...چقدر من بدم میاد از مردای خاله زنک😣