من که یه ترم رفتم ول کردم ببین چه دلی دارم تو عقد بودم نخوندم شل گرفتم انقدر سخت بود د ...
تو دیگه بهش رسیده بودی و ولش کردی....خیلی سخته.من که می دونم تا آخر عمر با حسرت زندگی می کنم.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا به حرف خانوادم گوش نکردم توسن 18سالگی بایک کیس اشتباه ازدواج کردم بهترین روزهای عمرم به فنا رفت وکلییی سختی کشیدم دوران طلاق با مرد بچه دار ازدواج کردم درسته جای من نیست بچش ولی نمیتونم تحمل کنم الآنم باردارم مدام غصه میخورم میدونم شوهرم بچشو بیشتر از من دوستدارم ای کاش بایکنفر با شرایط خودم ازدواج میکردم ...احساس میکنم یه فقط دارم کارهای شوهرمو میکنم از اداره بیاد صبحانشو آماده باشه خودم مرتب وارایش کرده ناهارش آماده لباساش اتو زده خونه تمیز ومرتب عصرانه هم باهمین صورت شب واسش شیر گرم کنم ...شوهرم مرده خوبیه ....ولی من حس خوبی ندارم احساس میکنم بچشو بیشتر ازمن دوست داره....لطفا نیش وکنایه نزنید حالم بده .. ما تویه شهر جدا هستیم ودخترش 1300,کیلومتر ازمادوره ولی دخترش ازاین دهه 80های پررویه ...همیشه زنگ میزد بابا چی خوردیم چکار کردین کجا رفتین و....بمحض اینکه میفهمید واسه من ریالی خرج میکنه زودتر ازمن از شوهرم پول میگیره بهرحال بهش گفتم این زندگیه منه دوستندارم مدام شوهرمو مورد بازرسی قرار بدی که بیاد واست رزومه کاری پس بده کلی سرم داد وبیداد کرد دخترش ...شوهرم رفت بغلش کرد بنسش کرد بعد اومد پیش من از اونجا تا خونمون 18ساعت بامن صحبت نکرد گفت من از دخترم نمیگذرم توام هرغلطی میخای بکن و....بهرحال الان یواشکی بهش زنگ میزنی و..الاگفت عید بریم خونه مادرم بریم دخترشم میاد اونجا من واقعا حالم بده از اینکه ببینمش چند روز پیشم بامادرشوهرم بحثم شد دوستندارم برم شهرشون تروخدا بگید چکارکنم ...من فعلا بهانه آوردم باردارم نمیتونم نه شهر خودم بریم نه شهر مادرت
من که یه ترم رفتم ول کردم ببین چه دلی دارم تو عقد بودم نخوندم شل گرفتم انقدر سخت بود د ...
الان که کنکور خیلی راحت تر شده،،،سالی دوبار شده،،ظرفیتا بالاتر رفته،عمومیا حذف شده کلا و برای تجربی مثلاً همون چهارتا کتاب اصلی فقط هست،چهل درصد هم شرط معدل دبیرستان تاثیر داره،،،،ما بیچاره بودیم اون زمانا،پدرمون رو در اوردن
😐😐😐خنگ به خدا نوشابام البته بعدش باکاربری خرکله اومدم نی نی یار منو ترکوند بعد چندماه دوباره با این اومدم😂😂
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
خودمم دلنگ مادرم هستم دوستدارم برم حامله ام برم واسم غذاهای سنتی رو بپزه بخورم چند روز جای خواهرام باشم ولی اگه برم شهرمون باید چند شب برم خونه مادرشوهرش فقط عذاب بکشم از خساست وپررویی شون ومخصوصا دخترش
عنتر نباید بگی چقدر گفتم این دختر چرا ول کرد رفت یهو عکستو دیدم بعدظهری چشات سبز نبودا ولی تو اون ...
اون ساری ورپریده میدونه
نه بابا چشام سبزنیست عسلیه تو عکس مژه داشتم و چشام ارایش بود روشنتر به نظر میرسید😁😁
واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه ودراخر مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید شوهرخوب مگرگیر کسی میاید کاربر نوشابای سابقم
عنتر نباید بگی چقدر گفتم این دختر چرا ول کرد رفت یهو عکستو دیدم بعدظهری چشات سبز نبودا ولی تو اون ...
بعد از ظهر نبود امشب بود
۲-کتاب رازهایی درباره مردان آنچه زنان باید بدانند
۳- کتاب هنر ارتباط با مردان
۴-کتاب مثل یک زن رفتار کن مثل یک مرد فکر کن
۵- کتاب آنچه مردان می خواهند
کاربر آقا هستم 😊خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864