2777
2789
از کدوم وره🙄

اگه بلدبودم خودم اینجا چه شکری میخوردم خواستم یه چی بگم😒

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشه😒😒😒 از دست شما😬

راستی منو نشناختی؟؟

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
مثه منی من که پرستاری و ول کردم الان دیپلمم باورم نمیشه این حجم اشتباه😶😶😶

وای چه بد.منم عاشق رشته ی پرستاری بودم ولی الان آرایشگرم.تو خوابمم به خودم آرایشگری رو نمی دیدم.☹☹

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
حتما باید کتاب بخونیم تا پسرا رو بشناسیم؟؟؟؟نمیشه پسرا خودشون با عملکرد و رفتاراشون و تفکر و ذهنیتشو ...

مگه دخترا با عملکردشون به دنیا میفهمونن؟ 

یه سری چیزا در مورد دخترا وجود داره که برای ما منطقی نیست ولی وقتی کتاب می‌خوانیم متوجه میشیم شاید برای ما منطقی نباشه ولی حقیقت داره !!! 

همینم در مورد پسرا وجود داره 

هیچ کس نمیاد خودش رو کالبد شکافی کنه برای طرف تا بفهمه 

پسرا رو دنیا شناخته. و داخل کتاب قرار داده!!! 

این که یه دختر بخواد  پسرا رو تو رابطه بشناسه آسیب میبینه 

و این که شخصیت یک فرد رو من نگفتم

چیزای اصلی موجودی به نام مرد رو گفتم  که تو کتاب ها میشه خوند و فهمید که چقدر با دخترا فرق میکنند و چیزی که دخترا فکر میکنند عمدتا اشتباه هستش 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
وای چه بد.منم عاشق رشته ی پرستاری بودم ولی الان آرایشگرم.تو خوابمم به خودم آرایشگری رو نمی دیدم.☹☹

من که یه ترم رفتم ول کردم ببین چه دلی دارم 

تو عقد بودم نخوندم شل گرفتم 

انقدر سخت بود دیگه کنکور قبول نشدم حسرت شد

مگه دخترا با عملکردشون به دنیا میفهمونن؟  یه سری چیزا در مورد دخترا وجود داره که برای ما منطقی ...

میشه اسم چن تا کتاب بفرمایین 

ممنون

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
کجا رفتی تو بیا ببینم کیستی ای سیاهی😂

بترکی هی نوشابام دیگه نوشابای سابق😂😂