2777
2789
میشه برای تو نمرد🥺❤ عشق منی بمونی براااام یکی یکدونم😍❤😍

دشمنات بمیرن جیگر طلا

تو یکی یدونه خودمی عشقوکم 😍😍😍😍

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دشمنات بمیرن جیگر طلا تو یکی یدونه خودمی عشقوکم 😍😍😍😍

فداتشم ک خوشگلم😍 ی عالمه بوس برای قلب قشنگت💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚😚💋😚💋😚

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فداتشم ک خوشگلم😍 ی عالمه بوس برای قلب قشنگت💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚💋😚 ...

چشام قلب قلبی شد از عشقت ساراجونم😍🤗♥️♥️♥️♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ن بابا😐بچه کجایی اینقد شجاعی😐😒

بچه همین دورو ورا برو خونتون بچه تا نزدمت  

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
میشه برای تو نمرد🥺❤ عشق منی بمونی براااام یکی یکدونم😍❤😍

به من میگی چش سفید به این میگی یکییدونه هییییییی فلکااااا

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   
چشام قلب قلبی شد از عشقت ساراجونم😍🤗♥️♥️♥️♥️

فدای چشات عشقم😍🙈❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بچه همین دورو ورا برو خونتون بچه تا نزدمت          

بچه خوابه تو رخت خوابه  

به من میگی چش سفید به این میگی یکییدونه هییییییی فلکااااا