2777
2789
عنوان

بقیه میگن دخترت خوشگل نیس

2688 بازدید | 129 پست

سلام ... موقعی که باردار شدم همه گفتن بچه ات خیلی ناز میشه چون  هم فک فامیلا شوهرم خوشگلو چشم رنگین خودمم چشمام رنگیه خانواده همسرمم گیر قیافه ان ... حالا دخترم به دنیا اومده الان چهار ماهشه به نظر خودم زیباترین چهره ارو داره غش میکنم براش ... ولی بقیه که میان دیدنش میگن به خانواده شوهرم میگن شماها خوشگلتر بودین ...  اعصابم خورد میشه نمیتونم جواب بدم ... یه تاپیکی زده بود خانومی که بچن به نظرم زشته واقعا حرف بقیه خیلی تاثیر داره واین اینستای کوفتی که همه بچه ها توش زیادی خوشگلن ... حرف من اینه که میرید دیدینی یه نوزادی خواهش میکنم نظر درباره قیافه ندین چون هر بچه ای زیبایی خاص خودشو داره و نقاش خداست و با این کار شما ایراد از خدا میگیرین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میترسن بگید بچه رو چشم کردن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

سلام مهربونم .مهم اینه که نوزادت خدا رو شکر سالم هست .پسر من وقتی دنیا آمد رنگ پوستش سبزه بود و دوتا دختر دیگه سفید .همه میگفتن این چرا سبزه شده بعد یواش یواش رنگ پوستش باز شد و الان برام شده سفید برفی .

بچه ها تغییر میکنن و یک جور نمیمونن.شما هم حرف بقیه رو باد هوا بدون و برات مهم نباشه

بچه داداش من ب دنیا اومد سبزه بود ی زن عمو دارم هر وقت میومد هی میگفت سیاه سوخته سیاههه هر هر میخندید احمق منم ی بار بهش گفتم توا همچین سفید نیستی خوبه ماهم بهت بگیم شکلات 

از اون موقهدیگ جرعت نکرد جفتم چیزی بگه

قطعا بیشعور ترازاین ادما وجودنداره،چ وقعی برا اسم بچه نظر میدن چ قیافش...مگ اونا از ما نظر میخوان ک الان بخایم ناراحت شیم؟هرکی گف بچت خوشگل نیس بگو خداروهزار مرتبه شکر تنش سلامته و خدا مارو لایقش دونسته،زیبایی ب قیافه نیس ب شعوره