2777
2789
عنوان

بقیه میگن دخترت خوشگل نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 129 پست
چیا میگی مثلا؟ من لالم لاااال ...قفل میشم حلالشون نمیکنم هیچوقت مریضای روانی

مثلا ببینم بچشون ایرادی داره رو میگم یا میدونم بچشون اون ایراد رو داره میگم واای بچه ی فلانی انقدر گستاخ یا بی ادب...یه جور ب در میگم دیوار بشنوه..

من هیچ وقت به هیچ بچه ای نگفتم زشت و نه گفتم وای چه سیاه...در حالی ک چند نفر تو فامیل مدام میگن ب دخترام..و جدیدا دقت کردم اینا حسودن چون ب تمام بچه ها میگن..انگار عقده دارن.و هر وقت دیدم گفتن..یه نفر سومی انقدر ضایعشون کرده ک اشکشون در میاد...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا ببینم بچشون ایرادی داره رو میگم یا میدونم بچشون اون ایراد رو داره میگم واای بچه ی فلانی انقدر گ ...

اره دقیقاااا

داری  درست میگییی    از حسادت میگن بخدا

میخان ادم رو  اذیت کنن و خوشی های خونه رو  ازمون دور کنن !

شوهرمم  قشنگ فهمیده  دستشون رو خونده!

همیشه پشت همه ی بچه ها  بد میگن این زن و شوهر ،  در مورده همه هااااااا

بچه های مثلا ۳ و ۴ساله و ۱۲ساله و ... یا میگه زشتن یا میگن  بی ادبن یا میگن شلوغن...

عجیبه  همه   بدن   فقط بچه های اونا خوبن😶

در صورتیکه ماها فقط برای   اونا رو نمیگیم

مثلا ببینم بچشون ایرادی داره رو میگم یا میدونم بچشون اون ایراد رو داره میگم واای بچه ی فلانی انقدر گ ...

خداحفظ کنه بچه هاتو ...

خدا خودش ذات ادما رو بهتر میشناسه واقعا

من خیلی ادم مهربون و خوش قلبیم خداشاهده ارتباطه خوووبی با بچه ها دارم ...اما خب بعضیا  چون مریضن قصدشون فقط اذیت کردنه 😞😞

اره دقیقاااا داری  درست میگییی    از حسادت میگن بخدا میخان ادم رو  اذیت کنن و ...

دقیقا ایناییی ک اطرافمن هم از شدت حرص و بد جنسی اینطور میکنن..ولی خدا جای حق نشسته..هر وقت چیزی گفتن اینقدر بد از یه طرف دیگه خوردن ک نگو...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

دخترها تا بعد بلوغ کلی چهره اشون عوض میشه. مگه خود ماها شبیه چندماهگیمون هستیم؟ 

من بودم وقتی این حرفو میزدن محکم میگفتم مهم اینه که فلانی جون (اسم دخملت) عششششق منهههه. جووونمههههه. با دنیاااا عوضش نمیکنمممم😍 اگه گفتن ریزه هست بگو دختر خوبه ظریف و ریزه میزه باشه😍 

ببین اگه جلوشون صورت خودت درهم برهم بشه پرروتر میشن.  

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
دخترها تا بعد بلوغ کلی چهره اشون عوض میشه. مگه خود ماها شبیه چندماهگیمون هستیم؟  من بودم وقتی ...

اخه  جواب  دادن رو باید  بلد باشی  قفل نشی لال نشی  صورتت  قرمز نشه از  حاله بدت...

اخه  جواب  دادن رو باید  بلد باشی  قفل نشی لال نشی  صورتت  قرمز نشه از ...

من خودم جوری ام که اگه حس کنم کسی داره از روی بدجنسی بهم تیکه میندازم. درجا جوابشو میدم. اونم با یه پوزخند. بهرحال باید از یه جایی شروع کرد. تا کی آدم بشینه بقیه به خودش یا بچه اش یا زندگیش تیکه بندازن.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من خودم جوری ام که اگه حس کنم کسی داره از روی بدجنسی بهم تیکه میندازم. درجا جوابشو میدم. اونم با یه ...

کاش یه کلاسی چیزی بود من میرفتم اموزش میدیدم و تمرین میکردم ...

عزیزم مرسی وقت گذاشتی ج دادی