2777
2789

عوضش بابام النگوی مجردیمو نگرفته و آوردم خونه شوهرم و اصلا حرفشم نزد که دربیار 

شوهرمم چون خونه گرفته بود دیگه نخواستم النگو بگیره فقط حلقه ساعت و سرویس و یه حلقه بله برون گرفت برام

خونواده شوهرم یه قرون کمکش نکردن همه چی پای خودش بود

ضمنا طلاهای خواهرشوهرمو تو همون نامزدی مادرش گرفت تا دامادش براش همه چیز بگیره 

حالا یه سال بعد عروسیم حاملم و ۴ماه دیگ نینیم دنیا میاد زده به سرم این النگومو که حدودا ۱۳ گرمه بفروشم چندتا النگوی ظریف تر بگیرم و با حدودا۵۰ تومنش سیسمونی بگیرم اینجوری انگار سیسمونی رو بابام گرفته و بهشون فشاری هم نمیاد

سیسمونی وظیفه پدر شما نیست

همسرت تصمیم گرفته پدر بشه خرجشم باید بده دیگه

اما اگه اذیتت میکنن ایده النگو ایده خوبیه 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه النگو خونه پدریو باید دربیاری؟؟؟وا چ چیزا اون واسه شما خریدن دوران مجردی دیگه

والا بابای منم برا همین پس نگرفته

ولی مادرشوهرم و بعضی از خونواده ها دیدم که طلاهای زمان مجردی رو پس میگیرن یا جهیزیه میگیرن یا میزنن به یه دردیشون معتقدن داماد باید طلا بگیره 

همسرت باید بگیره نه پدرت

دیگه رسم کردن خونواده دختر بگیره منم برا اینکه بعدا حرفی حدیثی پیش نیاد این طلا رو بفروشم سیسمونی بگیرم 

اینجوری نه به بابام فشار میاد البته وضعش بد نیست ها فقط خودم‌روم نمیشه ازش پول بخوام هم شوهرم بعدا نمیگه بابات چیزی نداده چون خودشم خرج آنچنانی نمیکنه 

فامیلای ما بعد عقد طلاهای مجردی دخترشونو پس میگیرن

سیسمونی وظیفه پدر شما نیست جانم

وظیفه شوهرته

الکی هم النگو رو نفروش

چون بفروشی باز انگار از جیب خودت یا پدرت دادی

شوهرتون اگر تصمیم به بچه دار شدن گرفتن، یعنی توانایی تامین نیازهای اون بچه رو هم دارن

و اولین نیاز بچه، سیسمونیه