سلام ... موقعی که باردار شدم همه گفتن بچه ات خیلی ناز میشه چون هم فک فامیلا شوهرم خوشگلو چشم رنگین خودمم چشمام رنگیه خانواده همسرمم گیر قیافه ان ... حالا دخترم به دنیا اومده الان چهار ماهشه به نظر خودم زیباترین چهره ارو داره غش میکنم براش ... ولی بقیه که میان دیدنش میگن به خانواده شوهرم میگن شماها خوشگلتر بودین ... اعصابم خورد میشه نمیتونم جواب بدم ... یه تاپیکی زده بود خانومی که بچن به نظرم زشته واقعا حرف بقیه خیلی تاثیر داره واین اینستای کوفتی که همه بچه ها توش زیادی خوشگلن ... حرف من اینه که میرید دیدینی یه نوزادی خواهش میکنم نظر درباره قیافه ندین چون هر بچه ای زیبایی خاص خودشو داره و نقاش خداست و با این کار شما ایراد از خدا میگیرین ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر ابله هستن نوزاد تا دوسالگی چهره ش خیلی عوض میشه..پسرداییم که دنیا اومد کپی نوزادی های من بود داییم میگفت هرکی میبینتش میگه فلانی انگار دوباره بدنیا اومده بعد شیش ماهگی کپ زنداییم شد دوسالگی به بعد هم کپ داییم شده