2777
2789

وقتی خوابگاهم حتی روزای تعطیل ساعت ۶ بیدارم به همه کاری میرسم کارورزی برم غذا نظافت لباس بشورم و خرید برم حتی فیلم ببینم پیش دوستام برم و خیییلی کم میام سمت گوشی ولی وقتی میام خونه اصن یه ادم دیکه میشم دیر بیدار میشم همش گوشی دستمه لباسام هنوز نشستم تو خونه مامانم بگه فلان کار کن زورم میده مثلا بکه ظرفا رو جمع کن حوصلم نمی‌کشه کسلم بی رمق خستم همش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اینکه تو خوابگاه کسی نیس پشتت گرم باشه بهش.میدونی اول اخر خودت باید انجام بدی.تو خونه خانواده هس ...

واقعا تو خونه هم مامانم نباشه همه کار میکنم غذا ظرف جارو خودکار ولی وقتی باشه به زورررر 

به نظرم حق داری. کاش میای خونه پدرمادرت یکم راحتت بذارن

کاری ندارن بنده خداها خودم عذاب وجدان میگیرم بچه ها میگفتن ما خونه میریم همه کار می‌کنیم ولی من نمیکنم بس ک خوابگاه خسته میشم

چون اونجا کسی نیس،برات انجام بده میدونی ک بایدخودت انجام بدیتوخونه بس لقمه ی آماده خوردیم تو همه چی ...

هوم ولی ناراحتم ک اینجا هم کار نمیکنم آخه مامانمم خسته میشه ولی من بس ک اونجا اینکارا میکنم دغدغه همه چیو دارم اینجا دیکه وا میدم

کاری ندارن بنده خداها خودم عذاب وجدان میگیرم بچه ها میگفتن ما خونه میریم همه کار می‌کنیم ولی من نمیک ...

عذاب وجدان نگیر .هر جور دوست داری تو خونتون باش.قبلش هم به خانوادت بگو من میام خونه فقط دوست دارم دراز بکشم استراحت کنم.تو کار اشتباه نمیکنی که عذاب وجدان بگیری تو دوست داری خودت باشی