2777
2789
عنوان

بقیه میگن دخترت خوشگل نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 129 پست

بچه ۴ ماهه چه قیافه ای باید داشته باشه آخه؟؟من دخترم ۷ سالشه عکس ۴ ماهگیش رو بذارم کسی باور نمیکنه که یه نفر باشن.نوزادی کچل و زشت بود الان خوشگل شده. اهمیت نده ب اراجیف بقیه

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای خیلی ار بچه ها بعد بلوغ یا بعد ۱۹،۲۰ سالگی تازه خوشمل میشن‌ اصلا ناراحت و نگران نباش 

هر جایی از صورت و بدنش مشکل داشته باشه یتونی درست کنی 

چیزی که مهمه شعور و شخصیت دخترته‌ چون اینا تغییر کردنش سخته

خدا حفظش کنه عزیزدلم ، واقعا میفهمم چی میگی من اوایل بارداری ک میگفتن کاش دو سه قلو باشه چون تو خانواده خودم چند قلو زایی زیاد، زد و یه قلو شد میگفتن کاش پسر باشه ، خدا خواست و یه فرشته بهمون داد و دختر شد ، الان چپ و راست میگن باید خوشگل باشه بلوند باشه چش رنگی باشه ، در صورتی که تو کار خدا دخالت نمیکنما ولی خدا شاهده خودشون همه سیاه و قیافه های معمولی، باور میکنی مادر همسرم وقتی گفتم نی نی دختره برگشت گفت اگه زشت باشه تو بیمارستان جاش میذاریم ، خواسم بگم برا همون بچه های خودتو جا گذاشتی 😑

مهم اینه که این فرشته کوچولو هدیه خدا به شماس اصلا ب حرف هیشکی اهمیت نده بی شک خیلی زیباس چون خدا قربونش برم زشت خلق نمیکنه ❤❤❤❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

اقوامتون قیافه دارن اما خب شعور....

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دختر من الان ۸سالشه هنوز هنوزه میگن رشته ،ولی من به یه ورم نیست وعاشقشم ،

ولی به نظر من جواب اینجوری ادمارو بدیم خیلی بهتره تا سکوت کنیم ،من سکوت کردم والان پشیمونم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __