2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31380 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ازتون دخترتون موقعی آمپول میزنه بعدش اذیت نمیشه مثل لرز درد گرگرفتگی ...

خاهش میکنم عزیزم نه شکر خدا اصلا اذیت نمیشه چه حین تزریق چه بعدش.. 28 روز یک بار تزریق میشن قیمتشون هم بستگی داره که مال کشوری باشن معمولا دیفرلین گرونترین نوعشه عضلانی هم هست بقیشون رو بازو میزنن خیلی درد دارن اونا.. اینکه 18 ملیون خب بستگی داره چند ماه بزنی وه چه مارکی من یک سالو برای دخترم بزنم اگه گرون نشه حدود 12 ملیون میشه مال یک سالش

راستی ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ازتون دخترتون موقعی آمپول میزنه بعدش اذیت نمیشه مثل لرز درد گرگرفتگی ...

من به دکتر گفتم دوز 3ماهش رو برای دخترم بنویسه گفت اونو بعد شش ماه باید شروع کنی یعنی شش ماه اول ماهیانه بعدش گفت اونا اثرشون کمتره مخصوصا رو سینه 

خاهش میکنم عزیزم نه شکر خدا اصلا اذیت نمیشه چه حین تزریق چه بعدش.. 28 روز یک بار تزریق میشن قیمتشون ...

خوب خدا رو شکر چون بعضی ها گفته بودن دچار درد شدید و لرز و تشنج میشن از این باب ترسیدم منم بعد عید وقت ویزیت داره دخترم فکر کنم آمپول بنویسه به همین خاطر نگران بودم یکم خیالم راحت شد 

من به دکتر گفتم دوز 3ماهش رو برای دخترم بنویسه گفت اونو بعد شش ماه باید شروع کنی یعنی شش ماه اول ماه ...

ممنون از لطفتون که پاسخگو سوالاتم بودین دوست عزیز جواب سوالات ذهنمو به کمک شما گرفتم یه دنیا ممنون 

خوب خدا رو شکر چون بعضی ها گفته بودن دچار درد شدید و لرز و تشنج میشن از این باب ترسیدم منم بعد عید و ...

نه گلم من همینو از دکترش پرسیدم گفت یه سری بچه ها که بیماری زمینه ای دارن ممکنه تشنج بکنن برای افراد عادی اصلا اینجوری نیس.. نترس عزیزم ایشالله که به آمپول احتیاج نباشه اگرم شد یک سال براش بزن بیشترش خوب نیس هرچند دکتر دخترم میگه 2سال ولی من قبول نمیکنم 

ممنون از لطفتون که پاسخگو سوالاتم بودین دوست عزیز جواب سوالات ذهنمو به کمک شما گرفتم یه دنیا ممنون&n ...

خاهش میکنم عزیزم سوال دیگه داشتی بپرس خودمم اینجوریم دوس دارم از کسی که تجربه داره مدام سوال کنم 

نه گلم من همینو از دکترش پرسیدم گفت یه سری بچه ها که بیماری زمینه ای دارن ممکنه تشنج بکنن برای افراد ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون خیلی کمک کردین انشالله خودتون و گل دخترتون و خانواده سلامت و تندرست باشید و به خواستتون برسید ،

خاهش میکنم عزیزم سوال دیگه داشتی بپرس خودمم اینجوریم دوس دارم از کسی که تجربه داره مدام سوال کنم&nbs ...

ببخشید تو رو خدا همش به خاطر استرسی که دارم هزار تا سوال میاد تو ذهنم اینجوری میشم ،