سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بله من ۱۲/۵ سالم بود پریود شدم در عرض ۱/۵ سال از ۱۴۹ شدم ۱۵۸ بعدشم دوباره چند سانت رشد کردم الان ۱۹ ...
دکتر بردم، گرافی از مچ نوشت، صفحه رشدش با اینکه پریود شده هنوز بازه، ولی امپول رشد ننوشت گفت تاثیر نداره دیگه چون پریود شده، یدونه قرص گروث ژل تا چهار ماه تجویز کرد
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
[QUOTE=329485977]۱۰سال و ۸ماه[/QUOTE دقیقا عین دختر من، قد وزنش؟
الان ۱۲سالشه قدش ۱۵۹
وزنش ۵۶
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام خانوما الان ک چندسال گذشته بیاید از تجربه هاتون و کاراتون و رشد قدی دختراتون بنویسید که به درد ماهم بخوره.مخصوصا شما که تاپیک زدی.ممنون میشم بیای بگی دخترت چقدر رشد کرده
عزیزم واقعا میگی، به خدا امیدوار شدم،، دختر من کلاس پنجمه قدش 140،تازه پریود شده، خیلی خیلی نگرانم
سلام خواهش میکنم جواب بدید دخترتون بعد پریود قد کشید . منم الان شرایط شما رو دارم دخترم 11 سال و نه ماهشه با قد 149 و سن استخوانی 13 سال و نیم وپریود شده