2777
2789
عنوان

کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 31377 بازدید | 236 پست
بله من ۱۲/۵ سالم بود پریود شدم در عرض ۱/۵ سال از ۱۴۹ شدم ۱۵۸ بعدشم دوباره چند سانت رشد کردم الان ۱۹ ...

دکتر بردم، گرافی از مچ  نوشت، صفحه رشدش با اینکه پریود شده هنوز بازه، ولی امپول رشد ننوشت گفت تاثیر نداره دیگه چون پریود شده، یدونه قرص گروث ژل تا چهار ماه تجویز کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلام، چنددسالش بود که پریود شد

سلام عزیزم ده سال و ۸ماهش بود

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
[QUOTE=329485977]۱۰سال و ۸ماه[/QUOTE دقیقا عین دختر من، قد وزنش؟ 

الان ۱۲سالشه قدش ۱۵۹ 

وزنش ۵۶

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
کار خاصی براش انجام دادید بعد پریود؟ 

نه فقط یه مدت ال ارژنین میخورد

ال ارژنین 500 یا 1000

500

عزیزم واقعا میگی، به خدا امیدوار شدم،، دختر من کلاس پنجمه قدش 140،تازه پریود شده، خیلی خیلی نگرانم

سلام خواهش میکنم جواب بدید دخترتون بعد پریود قد کشید . منم الان شرایط شما رو دارم دخترم 11 سال و نه ماهشه با قد 149 و سن استخوانی 13 سال و نیم وپریود شده

سلام خواهش میکنم جواب بدید دخترتون بعد پریود قد کشید . منم الان شرایط شما رو دارم دخترم 11 سال و نه ...

سلام برا دخترتون چکار کردین؟ دختر منم نازه پری شده157 قدش منم نگرانم. 

سلام برا دخترتون چکار کردین؟ دختر منم نازه پری شده157 قدش منم نگرانم.

قد دختر شما که خیلی خوبه و بزم قد میکشه. من که هیچی دکتر گفت 3 ماه دیگه ببرم که اگه نیاز به هورمون باشه براش شروع کنم