2777
2789
عنوان

سال 85توی عروسیم جنگ شد به خاطر این که یکی فیلم گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 30 پست
[QUOTE=400729039]آره عزیزم من خونه مادر شوهرم زندگی میکردم توی یه اتاق بزرگ چندتا پله میخورد برادر ش ...

به خدا من هرروز هرروز حرفهایی میشنیدم که حقم نبود برادر شوهرمم خیلی حسود بود الآنم هست همش به مادر شوهرم میگه زن فلانی رو دوست دارید چون خشگله.. ولی به خدا من خیلی احترام نگه میدارم 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت هرچی جاری حسود بکنه بگو چکار به مردم دارین

همین دیگه نمیدونم منی که هیچ کاری نداشتم باهاشون چرا اینقدر خوشحال بودن که دعوا شده نمیذاشتن برقصیم 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

دقیافه انگار من و میگی منم حدود ین خودتم ۳۶سال تا حالا خونه دوتاشون ندیدم از حسادت که من قشنگترم و ط ...

نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر حسادت دارن اوناهم خیلی چیزها دارن که من حسادت نمیکنم واقعا مثل شاغل بودن تحسین می‌کنم چرا حسادت 

زورشون اومده خوشحال باشین آدم حسود تحمل خوشحالی دیگران تداره

آره عزیزم نمی‌دونی وقتی رقصیدیم چقدر این دوتا جاری سوختن اینقدر قیافه هاشون عبوس شده بود فکر کن یه ملیون اون زمان شاباش جمع کردم 

دیه ذاتشون حسوده کمبود اعتماد به نفس هم دادن

خدا کمک کنه بهشون تا داشته های خودشون رو ببینن 

والا .ب اونا چه ..چه حرف مسخره ای ..انگار باید بعد دعوا چاقو میگرفتی دستت فرو میکردی تو شکم اون فامیل عنتر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چقد مظلوم بودی.

یاد جاری عفریته خودم افتادم همه جای زندگیم دخالت میکرد.

خداروشکر طلاقش دادن گورشو گم کرد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

میگم تا حالا خونشون رو ندیدم

من دوساله ازدواج کردم یه بار من رفتم خونشون یه بار اون آمده ارتباطی نداریم نه کاری بهم کلا احساس میکنم جاری خواهر شوهر 

مادرشوهر 

فامیل نیستن فقط بخاطر ارتباط با همسرت میشناسیشون پس زیاد نباید به رفتارها و کارهاش بی توجه بیخیال باشی